Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dokumentarac o Sylvesteru Stalloneu zatvara Međunarodni filmski festival u Torontu
Nakon serije o Schwarzeneggeru, Netflix donosi istinitu priču o njegovom rivalu, jednostavnog naziva "Sly"

Dokumentarac o Sylvesteru Stalloneu zatvara Međunarodni filmski festival u Torontu

Foto: YouTube

Dokumentarni film Sly zatvorit će ovogodišnji Međunarodni filmski festival u Torontu, stoji u jučerašnjoj službenoj objavi.

Na 48. po redu Festivalu životna priča o Sylvesteru Stalloneu svoju će premijeru imati 16. rujna u dvorani Roy Thomson Hall. „Stalloneova priča je priča o očuvanju, trijumfu i nevjerojatnom tragu koji je ostavio na svijet filma tako da ne možemo biti sretniji što ćemo baš taj film pokazati gledateljima na ceremoniji završnice“, stoji u izjavi izvršnog direktora TIFF-a Camerona Baileya. „Slaveći ostavštinu prave ikone, Sly gledatelje vodi na intimni put kroz Stalloneov život i kulturni doprinos koji se na kina prelijeva skoro pola stoljeća. Sly nudi neočekivanu i srčanu istragu čovjeka iza figure akcijske mega zvijezde“, dodaje.

Film Sly režirao je Thom Zimny i donosi priču o ranim godinama ove zvijezde, kao i njegov sadašnji pogled na nekoliko desetljeća dugu karijeru: od teških početaka dok je bio problematični klinac u New Yorku kad je bježao od stvarnosti pisanjem scenarija do nevjerojatnog starta karijere s filmom Rocky, ulogom koju je sam stvorio i borio se da ju zaigra. Osim Rockyja, ogromnu prepoznatljivost i slavu donijela mu je serijal filmova Rambo, zatim filmovi Razbijač, Alpinist, Specijalist, Ubojice, Sudac Dredd, Plan za bijeg, spin-off Rockyja Creed te franšiza Plaćenici čiji četvrti film stiže ove godine. Osim Plaćenika 4 i dokumentarca Sly, Stallonea možemo gledati i na streamingu Paramount+ u seriji Tulsa King kojoj je nedavno odobrena druga sezona te u realityju The Family Stallone. Sly na Netflix stiže u studenom, a zasad nije poznat točan datum premijere.

Međunarodni filmski festival u Torontu počinje 7. rujna, a otvorit će ga animirana epska avantura Oskarovca Hayaoa Miyazakija The Boy and the Heron.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala