Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Groot se vraća u drugoj sezoni serije I Am Groot
Avanture mladog Groota nastavljaju se u najavi druge sezone Disney+ animirane serije

Groot se vraća u drugoj sezoni serije "I Am Groot"

Dani mladog Groota još nisu gotovi! Marvel Studios je objavio novi trailer za drugu sezonu I Am Groot. Dok nam je nedavni Guardians of the Galaxy Vol 3 dao veliku verziju Groota, kratki nas animirani film vraća u najomiljeniju verziju lika koji se probija kroz galaksiju.

Novi trailer prikazuje Groota u različitim dijelovima galaksije, uključujući planet koji je pun leda i drugi svijet s hramovima i zamkama u stilu Indiana Jonesa. U drugom kadru vidimo Groota kako se sprijatelji s pticom i trči kroz šumu, a u sljedećem da ima pravi ljudski nos. Trailer nam daje dovoljno trenutaka da se smijemo naglas. Također vidimo The Watchera koji prati Groota kako ide u avanturu. Prateći plakat vidi iznerviranog Groota kako gleda svog novog ptičjeg prijatelja kako pravi gnijezdo na njegovoj glavi i pjeva od radosti.

Nova sezona povest će obožavatelje na novu vožnju galaksijom s pet novih animiranih epizoda. U skladu s prethodnom sezonom, broj epizoda i duljina nadolazeće sezone su kratki i razlikuju se od filmova u smislu sporijeg tempa i tona. Dok nam je prethodna sezona pokazala smrtonosnu stranu našeg omiljenog Flora kolosa, nova sezona će se graditi na njegovim avanturama.

Iako su detalji zapleta serije u tajnosti, obožavatelji mogu očekivati da će Groot stvoriti metež i nestašluk u galaksiji u svojoj novoj avanturi jer mu se pridružuju novi prijatelji koje stekne na putu. U odnosu na prethodnu sezonu, novi kratki animirani filmovi slabo su povezani s većim MCU-om, što seriji daje osvježavajući izgled. Od većine MCU likova Groot ima cijeli niz koji je poboljšan i dalje istražen ovim kratkim pričama što ga čini jednim od najomiljenijih likova u franšizi.

Pet novih epizoda druge sezone I Am Groot bit će prikazano 6. rujna na Disney+.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala