Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hvaljena i nagrađivana serija o borbi za političku moć Državna tajnica
Doma TV na male ekrane donosi uzbudljivu i inteligentnu političku dramu s Téom Leoni u glavnoj ulozi

Hvaljena i nagrađivana serija o borbi za političku moć "Državna tajnica"

Državna tajnica (Madam Secretary) je uzbudljiva i inteligentna politička drama koja prati život Elizabeth McCord, odlučne nove državne tajnice koja se suočava s globalnim i lokalnim izazovima u međunarodnoj diplomaciji.

Glavnu ulogu Elizabeth McCord tumači talentirana glumica Téa Leoni. Ona se istovremeno bori s uredskom politikom, zaobilazi protokole i pregovara o ključnim pitanjima kako u Bijeloj kući, tako i kod kuće.

Elizabeth McCord, nekadašnja oštroumna analitičarka CIA-e, vraća se u javni život kao državna tajnica nakon sumnjive smrti njezinog prethodnika.

Predsjednik, koji cijeni njezine stavove, stručnost u pitanjima Bliskog istoka, ljubav prema stranim jezicima i njezinu nekonvencionalnu razmišljanju, poziva je da preuzme ovu važnu funkciju.

Serija je osvojila brojne obožavatelje diljem svijeta, privlačeći pažnju gledatelja svojom intrigantnom pričom i kvalitetnom produkcijom, a od 7. kolovoza gledatelji će je imati prilike pratiti na Doma TV-u.

U ostalim ulogama nalaze se Tim Daly kao suprug naslovnog lika, Erich Bergen kao jedan od ključnih članova tima državne tajnice, Željko Ivanek kao iskusni političar i glavni savjetnik predsjednika, Wallis Currie-Wood kao starija kći Elizabeth i Henryja McCorda te Patina Miller kao još jedna ključna članica tima državne tajnice.

Ne propustite hvaljenu seriju Državna tajnica od 7. kolovoza na Doma TV-u

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala