Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 5.8.
Odlični filmovi različitih žanrova u udarnom i kasnijem terminu!

TV Preporuke dana – Subota 5.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Antropocen - Uspon čovjeka, HTV 2 u 20:15 sati
Bez atmosfere život na Zemlji bio bi nemoguć, ali mi ljudi miješamo se u atmosferske cikluse i ubrzavamo klimatske promjene emisijom plinova.

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:10 sati
Zac Efron i Darin Olien isprobavaju život u otmjenom eko selu predanom ostavljanju što manjeg otiska na okolišu, posjećuju utočište divljih životinja i uživaju u izletu i vožnji na zip-lineu u Kostariki..

FILMOVI

Razbijač, Nova TV u 20:15 sati
Postoje stvari za koje se vrijedi boriti bez obzira na opasnost koja prijeti. Vrativši se u svoj rodni gradić, The Rock ne može prepoznati to nekoć mirno mjesto. Odluči stvari preuzeti u svoje ruke i izboriti se za pravdu i zakon.

Istinite laži, RTL u 20:15 sati
Henry Tasker je radoholičar i prodavač kompjutera koji zanemaruje svoju ženu Helen. Simon zavađa Helen pričama da je tajni agent, a zapravo je prodavač automobila. Henry sumnja da ga Helen vara, pa šalje nekoliko prijatelja da je otmu.

Svemir između nas, HTV 1 u 21:10 sati
Priča o dječaku koji je rođen i odrastao na Marsu te nakon 16 godina dolazi na Zemlju kako bi pronašao oca i otkrio gdje stvarno pripada.

Odmetnici, Nova TV u 21:45 sati
Visokobudžetni akcijski triler čija se radnja vrti oko američkih marinaca koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge.

Planet majmuna: Rat, RTL u 22:20 sati
Prošlo je dvije godine i Caesarovi majmuni su u opasnosti. Povukli su se u šumu gdje se bore protiv ljudske vojske kojom upravlja bezobzirni pukovnik McCullough. Trpe velike gubitke, a Caesar osjeća bol kod svake smrti.

Nothing Compares, HTV 2 u 22:45 sati
Glazbeno-dokumentarni film prati karijeru pjevačice Sinéad O'Connor kroz njezin uspon do slave i kako je njezina osobnost dovela do izgona iz pop mainstream glazbe.

Dunkirk, RTL u 0:15 sati
Film vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala