Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bean je spremna na borbu za svoj sretan kraj u finalnoj sezoni serije Disenchantment
Peta sezona animirane serije Matta Groeninga ujedno će biti i posljednja, na Netflix stiže već ovog rujna

Bean je spremna na borbu za svoj sretan kraj u finalnoj sezoni serije "Disenchantment"

Kao što i sve velike priče stignu svome kraju tako je došlo vrijeme i za Disenchantment. Animirana serija ovog se rujna vraća s petom sezonom, koja će ujedno biti i posljednja. Netflix nam je ovih dana predstavio i trailer za finalnu sezonu, a glavno pitanje koje si postavljamo jest: hoće li stanovnici Dreamlanda živjeti sretno do kraja života? Ako je suditi po novoobjavljenom traileru, morat će se boriti svim silama da dođu do toga.

Trailer nam isprva daje kratak uvid u prethodne sezone, od samih početaka kad je Bean (Abbi Jacobson) odlučila zanemariti svoju sudbinu tradicionalne princeze kako bi živjela život kakav ona želi, uz novopečenog prijatelja i njenog osobnog demona Lucija (Eric Andre).

Službeni opis finalne sezone otkriva radnju:

Ovdje sve završava. Nesreće neustrašive, ali i žestoke pijanice Queen Bean, njezinog živahnog vilenjaka Elfa i njezinog osobnog demona Lucija kulminiraju u epskoj bitci za Dreamland u petom i posljednjem dijelu fantastične komične serije Disenchantment Matta Groeninga. Kako bi spasila Zemlju snova od zle vladavine kraljice Dagmar, Bean mora pobijediti svoju majku i pobjeći proročanstvu koje predviđa da će ubiti nekoga koga voli. Ulozi su visoki kao i uvijek dok se naši junaci suočavaju sa Sotonom, bezglavim lešom, zlim znanstvenikom i najstrašnijim od svih - svojom pravom sudbinom.

Svoje glasove će u finalnoj sezoni likovima posuditi Nat Faxon, John DiMaggio, Tress MacNeille, Richard Ayoade, Matt Berry, Noel Fielding, Meredith Hagner, David Herman, Sharon Horgan, Maurice LaMarche, Lucy Montgomery i Billy West, a posljednjih deset epizoda na Netflix stiže 1. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala