Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Moćniji no ikad: u kina stiže Meg 2: Put u dubinu
Novi ljetni blockbuster s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi, već ovog tjedna stiže u naša kina

Moćniji no ikad: u kina stiže "Meg 2: Put u dubinu"

Pripremite se za vrhunsku navalu adrenalina uz pravi ljetni blockbuster studija Warner Bros. Meg 2: Put u dubinu, koji u kina stiže pretpremijerno 2. kolovoza u distribuciji Blitz filma.

Uživancija je garantirana u ovoj uzbudljivoj priči koja je doslovno veća od života i nadmašuje kino hit iz 2018. ambicioznim scenama akcije i još većim dubinama s još više megalodona!

Doživjet ćete kao nikad do sada neistražene vode s Jasonom Stathamom i akcijskom legendom Wuom Jingom koji predvode odvažan istraživački tim u misiji ronjenja u najveće dubine oceana.

Njihovim pothvatom zavladat će kaos kada zlonamjerna rudarska operacija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za opstanak s visokim ulozima. Suočeni s kolosalnim megalodonima i nemilosrdnim pljačkašima, naši heroji moraju pobjeći i nadmudriti svoje nemilosrdne predatore u utrci s vremenom.

Redatelju Benu Wheatleyju je njegov zadatak bio sasvim jasan: „Nadahnuti se prvim nastavkom i onda ga nadmašiti – većim stvorenjima, napetijom akcijom, strašnijim čudovištima, opasnijim okolišima i moćnijom opremom. Sve je trebalo biti nabrijanije.“

Jason Statham uvijek je želio sam snimiti što je više moguće vlastitih kaskaderskih scena. Kad god vidite glumca kako vozi jet ski po moru, to je doista sam Statham. Wheatley je objasnio: „Budući da je fiziku lica teško lažirati – morate biti naglavačke da biste doista izgledali kao da ste okrenuti naglavačke – stavili bismo Jasona na nešto što je sličilo na divovsku ručnu bušilicu, zatim bismo povukli okidač i zavrtjeli ga naokolo, ispaljujući mu vodu u lice. Gotovo u svim scenama koje vidite je upravo on sam – naravno, ne kad preskače ogromne valove, recimo, ali kad vozi jet ski nevjerojatno brzo onda je – u takvim trenucima svi bismo se u strahu okupili oko ekrana i molili ga da se vrati čim prije te zdrav i neozlijeđen.“

Film je režirao Ben Wheatley, prema scenariju Jona Hoebera i Ericha Hoebera te Deana Georgarisa, na temelju romana The Trench Stevea Altena. Producenti su Lorenzo di Bonaventura i Belle Avery, a izvršni su producenti Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Gerald R. Molen i Randy Greenberg.

Uronite u naelektrizirano kinematografsko iskustvo godine uz Meg 2: Put u dubinu – u kojem se s  dubinama oceana mogu mjeriti samo valovi čistog i nezaustavljivog adrenalina!

Meg 2: Put u dubinu u distribuciji Blitza, možete pogledati i u najprestižnijim 4DX i MX4D kino formatima a ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili online.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala