Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sestre Kardashian vraćaju se ove jeseni
Najavljena je četvrta sezona, koja se na malim ekranima očekuje već krajem rujna ove godine

Sestre Kardashian vraćaju se ove jeseni

Jedna od najpoznatijih američkih obitelji vraća se na male ekrane u četvrtoj sezoni serije The Kardashians. Reality serija s novom sezonom stiže već početkom jeseni, a danas imamo priliku vidjeti najavu za novu sezonu.

U novoobjavljenoj kratkoj najavi Kim Kardashian otkriva kako se vraćaju, a nekoliko kadrova pokazuje nam situacije u kojima ćemo moći pratiti ove popularne sestre. Zajedničko miješanje salata i mnoštvo sestrinske ljubavi stiže nam u novim epizodama u kojima će ove modne ikone i poduzetnice ponovno otvoriti svoje živote pred kamerama.

Teaser nam najavljuje više zabave i više obitelji s najbližim članovima obitelji koji postoje, koji zajednički slave svoje uspjehe, ali i stoje jedna uz drugu tijekom teških vremena. Kim, Kourtney, Khloé Kardashian vraćaju se zajedno sa svojim polusestrama Kendall i Kylie Jenner. Nije bilo sigurno hoćemo li gledati Kourtney i njenog supruga Travisa Barkera u novim epizodama jer je Kourtney bila podijeljena oko daljnjih snimanja, ali je na kraju očito ipak popustila pod obiteljskim pritiskom. Naravno, tu je i matrijarh Kris Jenner i njen dugogodišnji partner Corey Gamble.

U prethodnoj smo sezoni pratili Kim, koja se oporavljala nakon prekida kratke avanture s Peteom Davidsonom, te njen turbulentan odnos s ocem njene djece Kanyeom Westom. S ljepše strane tu je bila romantika između novopečenih mladenaca Kourtney i Travisa, koji su nedavno najavili i da čekaju dijete. Naravno, pratimo i niz poslova koje sestre odrađuju i vode.

Što sve čeka sestre Kardashian-Jenner u novoj sezoni doznat ćemo nakon 28. rujna kada četvrta sezona serije The Kardashians krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala