Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vanzemaljci su stigli u najavi filma Roswell Delirium
Anthony Michael Hall, Dee Wallaxe i Sam J. Jones predvode glumačku ekipu filma koji nas vodi u osamdesete

Vanzemaljci su stigli u najavi filma "Roswell Delirium"

Znanstveno-fantastični filmovi o galaksiji i svjetovima drugačijim od našeg oduvijek su oduševljavali publiku. To je upravo ono na što je i redatelj Richard Bakewell računao kada je odlučio napraviti svoj dugometražni film Roswell Delirium.

Smješten u alternativni SAD 1980-ih godina, koji je žrtva nuklearnih napada, preostali preživjeli radioaktivnih napada pokušavaju i dalje preživjeti. Tu upoznajemo glavnog lika ove priče, Mayday (Kylee Levien), mladu djevojku koja koristi svoju kolekciju radio prijemnika kako bi pokušala uspostaviti kontakt sa svojim ocem, koji se nalazi na svemirskoj misiji.

Djevojka umjesto do svog oca slučajno dođe do vanzemaljskih bića koja ju vode na opasno putovanje u grad naziva Spacerock - zagonetni komad zemlje gdje je nekoć stajalo Područje 51.

Redatelj Bakewell u nedavnom je razgovoru za Collider objasnio slojevitost filma, koji nije samo još jedan film o vanzemaljcima: "Film se bavi psihičkim bolestima, nasiljem, maltretiranjem i psihološkim traumama te je zaista film napravljen za odrasle i tinejdžere. Film donosi priču o majci i njenoj kćeri koje preživljavaju sovjetski nuklearni napad. One i ostatak grada pokušavaju nastaviti sa svojim životima i vratiti se nekom obliku normalnosti, ali nisu svjesni da su svi žrtve trovanja radijacijom."

Glavnu glumačku ekipu, uz mladu Levien, čine Reginald VelJohnson, Anthony Michael Hall, Sam J. Jones, Dee Wallace i Lisa Whelchel. Izlazak filma Roswell Delirium očekuje se krajem ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala