Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže peta sezona nagrađivane kriminalističke serije Završni udarac
Nove transformacije i izazovi, a slučajevi nikad teži u seriji "Završni udarac" od utorka, 1. kolovoza na Doma TV-u

Stiže peta sezona nagrađivane kriminalističke serije "Završni udarac"

Poznata televizijska detektivka se vraća u petoj sezoni omiljene kriminalističke serije Završni udarac (The Closer). Kyra Sedgwick još jednom će oduševiti svojim nevjerojatnim talentom za hvatanjem kriminalaca u ulozi Brende. Pripremite se za svježu dozu složenih slučajeva, koje Kyra i njezin neustrašivi tim moraju riješiti. Uzbudljivija nego ikad,nova sezona stiže na Doma TV premijerno 1. kolovoza.

U petoj sezoni serije Završni udarac Brenda će se suočiti s velikim novim izazovima. Kada se konačno počne prilagođavati svojoj novoj ulozi u bračnom životu, neočekivano će izgubiti nekoga tko joj je bio iznimno blizak. Ova tragedija suočit će je s emocionalnim izazovima koji će testirati njezinu snagu i odlučnost.

U međuvremenu, unutar odreda, doći će do značajnih promjena. Neki dugogodišnji sukobi bit će konačno riješeni, a jedan od članova odreda doživjet će potpunu transformaciju nakon što se zaljubi. Njegov strogi stav bit će narušen i morat će se nositi s novim osjećajima, što će utjecati na njegov profesionalni rad. Zbog ekonomske krize, jedan od Brendinih kolega prisiljen je prihvatiti drugi posao, a smrtonosno pucanje na jednog osumnjičenika dovest će do velikih komplikacija unutar tima.

Specijalni agent FBI-a Fritz Howard, koji je konačno uspio dovesti Brendu do oltara, i dalje će nastaviti s njom surađivati u profesionalnom okruženju. No, kao novi bračni par, morat će biti oprezni kako bi očuvali ravnotežu između posla i privatnog života. Brendin zahtjevni šef, pomoćnik šefa policije Will Pope, suočit će se s pritiskom svojih nadređenih da smanji budžet i ostvari veću sinergiju među odjelima. Njegov posao iznimno je zahtjevan, a odluke koje će donositi imat će dalekosežne posljedice.

Tijekom pete sezone, Brendin tim će se suočiti s različitim slučajevima, uključujući otmicu korumpiranog financijera, višestruko ubojstvo u koje je uključena cijela obitelj te ubojstvo zaštitara u rehabilitacijskom centru za bande. Njihova sposobnost da zajedno rade kao tim i rješavaju složene slučajeve bit će ključna za uspjeh svake istrage.

Uzbudljive promjene i napete slučajeve hit serije Završni udarac ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala