Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sound of Freedom ipak stiže u kina diljem svijeta!
Politička triler drama prema istinitoj priči prikazivala se samo u Americi, ali odlična gledanost i potražnja omogućila je daljnju distribuciju

"Sound of Freedom" ipak stiže u kina diljem svijeta!

Foto: YouTube

Politička kriminalistička triler drama Sound of Freedom, u hrvatskom prijevodu Zvuk slobode, ipak je dobila globalnu kino distribuciju.

Američki studio za distribuciju Angel Studios objavio je datume izlaska za čak 21 tržište među kojima su Ujedinjeno Kraljevstvo, Australija, Španjolska, Južna Afrika i dosta zemalja u Latinskoj Americi. Datum premijere na navedenim tržištima kreću već sljedećeg mjeseca, a sve zahvaljujući ogromnom uspjehu koji je film postigao u Sjevernoj Americi gdje je prešao zaradu od 100 milijuna dolara već 19. srpnja, samo dva tjedna nakon premijere. Postao je neočekivani kino hit te se i dalje drži visoko po gledanosti (zaradi) unatoč drugim blockbusterima.

U režiji Alejandra Monteverdea glavnu ulogu u Zvuku slobode ima Jim Caviezel kao Tim Ballard koji je radio kao agent pri odjelu za nacionalnu sigurnost prije nego što je krenuo u osobnu misiju kako bi krijumčare djecom priveo pravdi. U ostalim ulogama su Mira Sorvino, Bill Camp, José Zúñiga i Eduardo Verástegui.

„Otkad je Zvuk slobode krenuo s prikazivanjem u Sjevernoj Americi krenula je ogromna potražnja u ostatku svijeta za razne regije i jezike. Trgovina djecom je globalni problem te se nadamo da će film prenijeti važnu poruku u ostatak svijeta“, komentirao je Angelov viši potpredsjednik globalne distribucije Jared Geesey.

Zvuk slobode u Južnu Afriku stiže već 18. kolovoza nakon čega slijede Australija i Novi Zeland pa Latinska Amerika te 1. rujna Ujedinjeno Kraljevstvo i Irska, a prema trenutnom rasporedu zadnja je zasad Španjolska 11. listopada. Trenutno nije poznato hoće li biti prikazan u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala