Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 30.7.
Nedjelja donosi odlične filmske naslove

TV Preporuke dana – Nedjelja 30.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Crna lista, HTV 2 u 23:40 sati
Kada Reda identificiraju kao mogućeg taoca u pljački prodavaonice delikatesa u Philadelphiji, Dembe i Ressler kreću u akciju. U D. C.-ju, senatorica Panabaker procjenuje suradnju radne skupine s Redom dok Siya dublje istražuje prošlost svoje majke.

FILMOVI

Tango i Cash, Doma TV u 19:55 sati
Tango i Cash suparnici su na poslu, no zajedničko im je da kriminalci strahuju od njih. Kad jednom svaki od njih zaplijeni po jednu golemu pošiljku droge, šef bande odluči uništiti ih obojicu. Postavlja im zamke koje oni uspješno izbjegavaju, bježe i odluče uništiti gangstersko carstvo.

Obiteljski kaos, Nova TV u 20:15 sati
Glumačke zvijezde Adam Sandler i Drew Barrymore po treći puta zajedno na velikom platnu u zabavnoj obiteljskoj komediji o suprotnostima koje se (ne) privlače.

Rambo: Do zadnje kapi krvi, RTL u 20:15 sati
Sylvester Stallone, jedan od najpopularnijih svjetskih filmskih akcijskih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rockyju i Rambu – donosi petu ekranizaciju kultne akcijske priče o Rambu.

Savršeni svijet, RTL 2 u 20:15 sati
U sjajnoj kriminalističkoj drami legendarni Clint Eastwood razgrće sve slojeve ljudske prirode, ponirući duboko u samu bit humanosti.

Dobar, Loš, Zao, HTV 1 u 21:10 sati
Film govori o trojici revolveraša koji tragaju za zakopanim zlatom vojske Konfederacije u kaosu obračuna, vješanja, Građanskog rata i zatvoreničkog logora.

Dunkirk, RTL u 22 sata
Remek-djelo proslavljenog Christophera Nolana. Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hoytea van Hoytema, poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, kralj, špijun i Spectre.

Spider-Man: Daleko od kuće, Nova TV u 22:20 sati
Nakon događaja s Osvetnicima Peter Parker zajedno s Nedom, MJ i ostatkom ekipe odlazi na izlet u Europu no njegove ljetne planove poremetiti će Nick Fury koji treba Spider-Manovu pomoć u borbi protiv moćnih elementalnih bića.

Teška vremena u motelu El Royale, RTL u 23:45 sati
Sedmero stranaca, svaki s tajnom koju želi zakopati, nađe se u oronulom motelu mračne prošlosti - El Royale. Mladi vratar dočekuje tu grupu neobičnih gostiju: nesretnog svećenika, pjevačicu, upečatljivu kriminalku i njezinu stariju sestru, prodavača usisavača i karizmatičnog vođu kulta. Jedne sudbonosne noći, svatko će od njih dobiti priliku za osvetu ... prije nego sve ode k vragu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala