Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U kina stiže Disneyjeva čarobna obiteljska avantura
Film "Dvorac straha" svojom će neobičnošću oduševiti gledatelje, ovog tjedna stiže u naša kina

U kina stiže Disneyjeva čarobna obiteljska avantura

"Nadam se da će ovaj obiteljski film postati klasik i gledateljima donijeti malo čarolije u život."
Justin Simien, redatelj filma Dvorac straha

Tijekom godina, Disney je postigao golem uspjeh filmskim adaptacijama atrakcija iz svojih tematskih parkova, kao što su Pirati s Kariba i Krstarenje džunglom.

U srijedu, 26. srpnja, u distribuciji Blitz filma, u kina pretpremijerno stiže najnovija Disneyjeva obiteljska avantura Dvorac straha (Haunted Mansion), nadahnuta istoimenom klasičnom atrakcijom njihovih tematskih parkova, s iznimnom glumačkom postavom, humorom i pričom koja će oduševiti sve generacije. Druženje sa simpatičnim duhovima bit će pravo osvježenje za dugo, vruće ljeto!

U ovoj nadnaravnoj obiteljskoj avanturi upoznat ćemo Gabbie, udovicu i liječnicu iz New Yorka, te njezinog devetogodišnjeg sina Travisa koji ima nekih problema s upoznavanjem novih prijatelja. Useljavaju se u neobično zdanje izvan grada, ljetnikovac koji nastanjuju duhovi, od dobroćudnih do „mrtvo“ ozbiljnih. Očajnički tražeći pomoć obratit će se svećeniku Kentu, koji se specijalizirao za duhove, koji će angažirati svakojake "stručnjake" kako bi dvorac Gracey Manor oslobodili od neželjenih gostiju: Bena, bivšeg astrofizičara koji trenutno vodi pješačke „ture duhova" po gradu, Harriet, vidovnjakinju/medija iz Francuske četvrti te profesora sa Sveučilišta Tulane koji je upoznat s okultnom stranom i poviješću New Orleansa.

Pored avanture, humora i horor fantazije, Dvorac straha je priča u obiteljskom Disney stilu koja će gledateljima kroz zabavu pokazati kako se suočiti sa stvarima u životu koje nas najviše plaše.

Redatelj Justin Simien je okupio raznoliku glumačku postavu kako bi oživio ekscentričnost i živopisnost likova. Za ulogu Bena, znanstvenika koji se specijalizirao za paranormalne aktivnosti i nalazi se na egzistencijalnom raskrižju, odabran je LaKeith Stanfield, nominiran za nagradu Oscar. Dobitnica nagrada Emmy i GRAMMY, glumica-komičarka Tiffany Haddish glumi Harriet, čudnu vidovnjakinju iz Francuske četvrti koja otkriva da bi njene sposobnosti za nadnaravno mogle biti snažnije nego što je mislila nakon suočavanja s utvarama u Dvorcu straha. Owen Wilson glumi oca Kenta, a pomodno držanje i čudni komentari čine ga ne baš tipičnim svećenikom. Slavni Danny DeVito tumači profesora Brucea Davisa, plahog profesora sa Sveučilišta Tulane, koji se bavi znanošću nadnaravnih pojava, poput duhova koji nastanjuju stvarni svijet. Rosario Dawson glumi Gabbie, pametnu, uspješnu liječnicu i majku sa sinom Travisom, koja se nada početi iznova u New Orleansu, a za ulogu Gabbienog devetogodišnjeg sina Travisa, koji ima problema s sklapanjem prijateljstava u školi, filmaši su odabrali 13-godišnjeg Chasea W. Dillona. Jedan od najzanimljivijih likova svakako je Madame Leota, drevna vidovnjakinja čiji misteriozni nestanak nikada nije riješen, glumi je dobitnica Oscara Jamie Lee Curtis i njena izvedba je sjajna.

Disneyjeva obiteljska avantura Dvorac straha u distribuciji Blitz Filma dolazi u kina diljem Hrvatske 26. srpnja. Ulaznice su već u prodaji na internetskim stranicama i blagajnama kinematografa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala