Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rick i Michonne još nisu završili svoju priču
Predstavljena je kratka najava serije "The Walking Dead: The Ones Who Live", vraćaju se Andrew Lincoln i Danai Gurira

Rick i Michonne još nisu završili svoju priču

Romantika je u zraku, zajedno sa smradom neživih u prvoj najavi nove serije The Walking Dead: The Ones Who Live. Tijekom ovogodišnje stripovske konvencije u San Diegu predstavljeni su prvi kadrovi koji nam vraćaju Ricka (Andrew Lincoln) i Michonne (Danai Gurira), koji su ponovno zajedno nakon što se pretpostavilo kako je Rick smrtno nastradao u devetoj sezoni serije Živi mrtvaci.

Do kraja originalne serije 2022. godine, gledatelji su otkrili kako je Rick ipak uspio preživjeti vatrenu eksploziju i Michonne je brzo nakon krenula na vlastito putovanje kako bi pronašla svog voljenog supruga.

Obojen crvenim i crnim tonovima, teaser nam otkriva Michonne s njenom prepoznatljivom katanom, koja hoda prema tami. Čujemo njen glas kako govori o usamljenosti i kako je gubitak njenog partnera utjecao na nju tijekom godina kada je bila sama. "I onda su se stvari promijenile.", govori u najavi koja zatim prikazuje iscrpljenog Ricka u borbi za život prije nego Michonne zaključi: "Otkrila sam kako je živ."

Osim da će nova serija The Walking Dead: The Ones Who Live biti emotivna radi ponovnog susreta ovog para, nemamo puno drugih informacija o tome što nas čeka, a još nije otkriven niti jedan drugi član glumačke ekipe. Vjerojatno ćemo imati prilike gledati već poznata lica, ali još nema nikakvih potvrda.

Serija The Walking Dead: The Ones Who Live trenutno se nalazi u produkcijskoj fazi, a na malim se ekranima očekuje tijekom sljedeće godine, ali točan datum još nije otkriven.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala