Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Barbiemanija preuzela kino-blagajne!
Film "Barbie" ruši sve rekorde, nakon prvog vikenda prikazivanja prešao 300 milijuna zarade

Barbiemanija preuzela kino-blagajne!

Margot Robbie i Ryan Gosling kino su blagajne pobojali u ružičasto i to već nakon otvaranja. Film Barbie redateljice Grete Gerwig već ruši rekorde nakon samo jednog vikenda prikazivanja! S kino-blagajni diljem svijeta film Barbie u par je dana uspio zaraditi nevjerojatnih 337 milijuna dolara.

Samo je s američkih kino-blagajni stiglo 155 milijuna dolara, što je najveće američko otvaranje nekog filma ženske redateljice i najveće otvaranje za film o igračkama. S obzirom na to da je film tek krenuo s prikazivanjem u narednim tjednima možemo vjerojatno očekivati još probijenih rekorda.

Ovo je prva igrana verzija Barbie te je Gerwig okupila impresivnu glumačku ekipu za svoj projekt. Uz Robbie i Gosling u filmu također glume America Ferrera, Rhea Perlman, Will Ferrell, Kate McKinnon, Hari Nef, Emma Mackey, Dua Lipa, Nicola Coughlan, Ritu Arya, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Ncuti Gatwa, John Cena, Helen Mirren, Michael Cera i drugi.

Film Barbie je imao ozbiljnu konkurenciju prilikom otvaranja jer je istog vikenda s prikazivanjem krenuo i film Oppenheimer Christophera Nolana, u kojem Cillian Murphy glumi naslovnog znanstvenika. No, unatoč tome što su konkurenti, filmske ekipe oba filma zajedničkim su snagama "nabrijavali" gledatelje na odlazak u kino da je čak Barbenheimer postao trend te su mnogobrojni fanovi pohrlili u kina odmah pogledati oba filma jedan za drugim.

Unatoč tome što je prilikom otvaranja zaradio duplo manje od Barbie, film Oppenheimer također je imao impresivno otvaranja te je tijekom ovog vikenda već zaradio 174 milijuna dolara diljem svijeta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala