Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dugo jedan film nije izazvao toliku senzaciju kao Barbie
Publika će "Barbie" moći pogledati u četvrtak, 20. srpnja u spektakularnoj pulskoj Areni obojanom u ružičasto

Dugo jedan film nije izazvao toliku senzaciju kao "Barbie"

Foto: Blitz/PFF

Margot Robbie i Ryan Gosling već danima promoviraju film na svim kontinentima, a  fantastični kostimi, plesni hitovi, koreografije i zabavne avanture najpopularnije Barbie dodatni su razlozi su zbog kojih će publika pohrliti na ovogodišnji jubilarni filmski festival u Puli!

Napokon smo dočekali otvaranje dugonajavljivanog i definitivno najzabavnijeg filma ovog ljeta Barbie. Kao dobitna kombinacija pokazala se suradnja redateljice Grete Gerwig s glavnim glumcima - Margot Robbie u ulozi Barbie i Ryana Goslinga kao Kena. Vjerujemo da će film biti pravo iznenađenje za sve, a soundtrack će se zasigurno slušati na plažama diljem svijeta!

Ne iznenađuje stoga što je organizacija ovogodišnjeg 70. Pulskog filmskog festivala odlučila publici omogućiti pravu senzaciju. Zahvaljujući njima i distributeru filma - Blitz Hrvatska, antički će amfiteatar po prvi put u svojoj dugoj povijesti postati potpuno ružičast za spektakularnu projekciju filma Barbie, koja će se održati u četvrtak 20. srpnja od 23 sata upravo u grandioznoj pulskoj Areni. U tijeku su finalni pripremni radovi kako bi mjesto događanja postalo pravi Barbieland, a ulaznice za 'Barbie' projekciju možete nabaviti na web stranici Pula Film Festivala. Svakako savjetujemo da požurite jer je potražnja iznimna i uskoro bi se Arena mogla rasprodati do zadnjeg mjesta.

Barbie je do sada imala brojne animirane filmove, ali ovaj filmski hit o kojem bruji cijeli svijet nešto je sasvim posebno.

Margot Robbie i Ryan Gosling su briljantan par, kao i cijela glumačka postava koju između ostalih čine Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi zbog kojih ćete na dva sata uroniti u ružičasti svijet s nevjerojatnim preokretima. Ako ste se ikada zapitali kako bi izgledao prijelaz iz Barbie svijeta u pravi svijet, napokon ćete saznati već danas u kinima diljem Hrvatske.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala