Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upoznajte ptice u novim Viasatovim dokumentarcima
Dokumentarne emisije "Ptice" i "Povratak strvinara" na Viasat Nature stižu sljedećeg vikenda

Upoznajte ptice u novim Viasatovim dokumentarcima

Foto: Viasat/Albatross/ITV Global

Posljednjeg vikenda u srpnju na televizijski program Viasat Nature stižu nove dokumentarne emisije koje će nam pobliže razotkriti svijet ptica.

U petak, 28. srpnja od 19:15h na male ekrane stiže dokumentarna serija Ptice, koja će premijerno tijekom tri večeri otkriti kako su ptice čudesnije nego što smo ikad pretpostavljali, a ova serija otkriva nam najnovije spoznaje o njima dok vodeći svjetski ornitolozi iznose svoje najnovije metode i otkrića.

Sada znamo da ptice mogu spavati dok lete, sanjati, zamišljati i planirati, a svaki novi pronađeni fosil kazuje nam više o nevjerojatnoj priči o njihovu podrijetlu. No, isto tako, ptice svake godine nestaju posvuda u svijetu, i to ubrzano. Koje od njih prosperiraju, a koje se bore za opstanak u klimi koja se brzo mijenja?

U nedjelju, 30. srpnja u večernjem terminu od 20h gledat ćemo dokumentarnu emisiju Povratak strvinara. Strvinari su stoljećima bili na lošem glasu te ih se proganjalo i istrebljivalo. No, ove veličanstvene ptice vratile su se u europske planine na velika vrata i sada ih se smatra važnim dijelom ekosustava.

Pratimo skriveni život četiriju obitelji strvinara tijekom cijele sezone parenja dok mladi strvinari pronalaze partnera, stvaraju obitelj, štite svoje potomstvo od neprijatelja, odolijevaju vremenskim nepogodama i pripremaju mladunce za najveću kušnju: prvi let. Ovo je nevjerojatna priča o stasanju, snimana tijekom četiri godišnja doba, koja će promijeniti vaš dojam o strvinarima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala