Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paul Giamatti je namrgođeni profesor u najavi filma The Holdovers
Redateljsku palicu drži Alexander Payne, film se u kinima očekuje početkom studenog

Paul Giamatti je namrgođeni profesor u najavi filma "The Holdovers"

Focus Features je objavio novi trailer za svoj nadolazeći film The Holdovers u kojem će se ponovno ujediniti redatelj Alexander Payne i glumac Paul Giamatti, koji su prije skoro 20 godina surađivali na filmu Sideways.

Redatelj je dobro poznat po svom crnom humoru i satiričnom prikazu suvremenog društva, dok se nadolazeći film čini više kao prikaz djelića života i bavi se neočekivanim odnosom između pesimističnog profesora i njegovog studenta u privatnoj školi u Novoj Engleskoj.

Trailer nam otkriva Giamattijevog strogo učitelja, gospodina Hunama, koji je prisiljen ostati u školi tijekom zimskih praznika kako bi se brinuo o učenicima koji su ostali u školi. Poprilično je jasno kako ga ne vole niti njegovi studenti niti kolege, a ni on njih baš ne voli.

Stvari u njegovom životu se mijenjaju kada se polako sprijateljuje s jednim od studenata, Angusom, koji dolazi iz nesređene obitelji. Kako mu Hunam objašnjava: "Smatram da je svijet ogorčeno i komplicirano mjesto i čini se kako svijet to isto misli o meni. Mislim da je to nešto što imamo zajedničko." Božićna čarolija uskoro njihov sumorni blagdan pretvori u nešto što nikada nisu doživjeli.

Uz Giamattija u ulozi profesora Hunama, u filmu također glume Dominic Sessa kao 15-godišnji Angus, dok se Da'Vine Joy Randolph nalazi u ulozi glavne školske kuharice koja je nedavno izgubila sina u Vijetnamu.

Film The Holdovers se u kinima očekuje 10. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala