Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Adam Brody i Leighton Meester su na zastrašujućoj avanturi u filmu River Wild
Nova verzija filma pod redateljskom palicom Bena Kataija predstavila je prvi trailer

Adam Brody i Leighton Meester su na zastrašujućoj avanturi u filmu "River Wild"

Universal je ovih dana objavio prvi trailer za svoj nadolazeći triler River Wild, koji će u digitalnom izdanju biti dostupan već početkom kolovoza. Adam Brody, Leighton Meester i Taran Killam predvode glumačku ekipu filma čiju režiju potpisuje Ben Katai. Napeta priča o preživljavanju i nedostatku povjerenja nova je verzija istoimenog filma iz 1994., u kojem su glavne uloge imali Meryl Streep i Kevin Bacon.

Film se temelji na originalnom filmu iz devedesetih pokojnog Curtisa Hansona, koji je donio priču o obitelji na avanturističkom putovanju kroz divljinu, čija se rafting avantura pretvori u noćnu moru kada ih napadnu nasilni kriminalci.

Nova verzija donosi nam Joey (Meester), koja sluti potencijalnu nevolju kada njen brat Gray (Killam), pozove svog prijatelja Trevora (Brody) s njima i još dvoje ljudi na rafting. Trevor je Grayev prijatelj iz djetinjstva s problematičnom prošlošću.

Njihova uzbudljiva avantura ubrzo se pretvori u opasnu borbu za preživljavanje kada se nađu usred turbulentnih brzaca. Dok se bore za preživljavanje shvate kako je netko među njima odlučan sabotirati njihovo putovanje, skrivajući šokantne tajne koje ne želi da se otkriju. Joey se mora suočiti s vlastitim strahovima ako planira iz svega izaći živa.

U filmu također glume Olivia Swann, Eve Connolly, Nick Wittman, Matt Devere i Courtney Chen, a izlazak se očekuje u digitalnom obliku, na Blu-rayu i u DVD izdanju već 1. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala