Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Emilia Clarke i Chiwetel Ejiofor žele postati roditelji u najavi filma The Pod Generation
Znanstveno-fantastična romantična komedija predstavljena je trailerom, izlazi ovog kolovoza

Emilia Clarke i Chiwetel Ejiofor žele postati roditelji u najavi filma "The Pod Generation"

Budućnost tehnologije i umjetne inteligencije u našim životima zvuči dosta zastrašujuće, posebno kako sve više poslova i prirodnih funkcija odlazi u ruke strojeva. U ne tako dalekoj budućnosti bi čak i trudnoća i rođenje djeteta moglo zauvijek biti promijenjeno radi tehnologije.

Emilia Clarke i Chiwetel Ejiofor se upravom tom kompliciranom budućnošću bave u filmu The Pod Generation, a najnoviji trailer za znanstveno-fantastičnu romantičnu komediju otkriva nam ovaj par koji pokušava prihvatiti tehnološki potpomognutu trudnoću u tzv. kapsuli, koliko god to neprirodno zvučalo.

Film The Pod Generation zamišlja blisku budućnost u kojoj je umjetna inteligencija strašno popularna, a tehnologija je potpuno preuzela prirodni svijet. Rachel (Clarke) i Alvy (Ejiofor) su par koji živi u New Yorku i planiraju imati dijete, ali njihovi stavovi se u potpunosti razlikuju. Alvy je botaničar i puritanac koji želi imati dijete prirodnim putem dok je Rachel radi s tehnologijom te doslovno sanja o tome da ide u trgovinu po dijete.

Tehnologija stvaranja djeteta pomoću kapsule napravljena je kako bi pomogla ženama da nastave svoje karijere i živote bez da ih u tome inkomodira trudnoća i porod. Alvy se ne slaže sa svojom suprugom da je to najbolje za njih, ali svejedno pristaje. Njih dvoje sad pred sobom imaju nekoliko mjeseci da se povežu sa svojim djetetom u kapsuli, što će se pokazati težim no što su mislili.

Sophie Barthes potpisuje režiju i scenarij filma, u kojem također glume Rosalie Craig, Vinette Robinson i Jean-Marc Barr.

Film je do sada prikazan na nekoliko međunarodnih festivala, a s kino-distribucijom kreće 11. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala