Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nathan Fillion se pridružuje novom Supermanu
Uz Filliona u ulozi klasičnog DC junaka, James Gunn je našao i svoju Hawkgirl te Mr. Terrifica

Nathan Fillion se pridružuje novom Supermanu

Novi film Superman: Legacy počeo je popunjavati svoju glumačku ekipu. U najnovijem filmu Jamesa Gunna tako će glumiti i Isabela Merced, Edi Gathegi te Nathan Fillion. Film će nam predstaviti novu verziju Čovjeka od čelika, a u kina bi trebao stići 11. srpnja 2025. godine. Ovo će biti prvi film smješten u novu verziju DC-jevog filmskog svijeta.

Superjunačka franšiza proteklo je desetljeće pokušala pokrenuti uspješan filmski svijet kao što je to napravio Marvel, ali im to baš i nije uspjelo. No sada kad je James Gunn preuzeo uzde u svoje ruke čini se kako je ispred DC-ja svijetla budućnost, u kojoj ćemo imati prilike upoznati nove verzije likova koje znamo i volimo.

Merced je dobila ulogu Hawkgirl, hrabre junakinje s pernatim krilima i neustrašivim stavom. Verzija tog lika trebala se pojaviti u prošlogodišnjem filmu Black Adam, ali je na kraju odlučeno sačuvati ju za neke kasnije filmove. Kako je došlo do promjene strukture u DC Comicsu tako je i Hawkgirl ostala bez prilike da se pojavi na velikim filmskim platnima. No Merced će nam sada donijeti neku novu verziju Hawkgirl.

Nathan Fillion naći će se u ulozi Guyja Gardnera, poznatog člana Green Lantern Corps u stripovima. U većini DC stripova Hal Jordan je glavni Green Lantern pa nije jasno hoće li Fillion predvoditi novi Green Lantern Corps kao Guy Gardner. Green Lantern Corps se već duže vrijeme nije pojavio na velikim filmskim platnima otkako je film s Ryanom Reynoldsom u glavnoj ulozi bio dosta loše prihvaćen.

Gathegi će na život donijeti Mr. Terrifica, nevjerojatno inteligentnog junaka koji svoju moć dobiva od izuma T-Sfere koje je stvorio. Mr. Terrific se do sada nije pojavljivao u većim filmskim naslovima te će biti zanimljivo vidjeti kakvu ideju za lika je smislio James Gunn.

U prvom poglavlju novog DC-jevog filmskog svijeta, filmu Superman: Legacy, David Corenswet naći će se u ulozi Clarka Kenta, a njemu će se pridružiti Rachel Brosnahan kao Lois Lane. Film će biti usmjeren na Clarka koji pokušava naći ravnotežu između običnog života novinara i tajnog života najsnažnijeg junaka na svijetu, što izgleda kao priča smještena u rane Supermanove godine.

Što je James Gunn smislio za novog Supermana doznat ćemo za točno dvije godine, odnosno nakon 11. srpnja 2025., kada bi film Superman: Legacy trebao stići u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala