Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Diplomatske igre stižu na naše male ekrane
Nova španjolska kriminalistička serija vodi nas u španjolsko veleposlanstvo u Bangkoku

"Diplomatske igre" stižu na naše male ekrane

Španjolska kriminalistička serija, koju potpisuju Ramón Campos i Gema R. Neira, smještena je u španjolsko veleposlanstvo u Bangkoku. Radnja se vrti oko niza događaja koji uslijede nakon dolaska novog veleposlanika Luisa Salinasa (Abel Folk) i njegove supruge Claudije Cernude (Belén Rueda), a koji završavaju njegovim uhićenjem godinu dana poslije, pod optužbom za pranje novca, pronevjeru i trgovanje utjecajem.

Sve dodatno otežava i privođenje njegove kćeri Ester (Úrsula Corberó) zbog posjedovanja droge, Claudijina ljubavna veza s kćerinim dečkom Carlosom (Chino Darín) te traženje mita za izgradnju brze pruge. Svjedočeći na suđenju, Claudia postupno razotkriva što se dogodilo. Prva epizoda serije Diplomatske igre prikazuje se u ponedjeljak, 17. srpnja na Prvom HRT - HTV 1 u 21:15.

Nekoliko kombija ulazi u veleposlanstvo Kraljevine Španjolske na Tajlandu. Agenti odlaze u ured veleposlanika Luisa Salinasa koji je uhićen zbog pranja novca, prijevare, trgovanja utjecajem itd. Pojavljuju se hrpe računa koji upućuju na zločine za koje je diplomat optužen.

Suđenje počinje, a prva koja svjedoči je Claudia, veleposlanikova supruga, koja govori o svome iskustvu koje počinje godinu dana prije, kada ona stiže na Tajland, u zemlju u kojoj Luis počinje kao veleposlanik i u koju stiže kao novi čovjek novog vremena i nove diplomacije.

Uloge tumače Abel Folk, Belén Rueda, Raúl Arévalo, Úrsula Corberó, Chino Darín, Amaia Salamanca, Maxi Iglesias, Megan Montaner, Alicia Borrachero, Tristán Ulloa.

Režiju potpisuju Eduardo Chapero-Jackson, Carlos Sedes.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala