Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peta sezona serije Kad padne mrak najavljena novim teaser trailerom
U novoj sezoni vampiri pokušavaju sakriti svoje identitete

Peta sezona serije "Kad padne mrak" najavljena novim teaser trailerom

Još je samo par dana ostalo do premijere pete sezone serije Kad padne mrak, koja nas vraća na Staten Island najkaotičnijoj grupi vampira. Tim povodom FX je podijelio novi kraći teaser trailer, koji nam otkriva na koje se načine naši junaci pokušavaju uklopiti u svoje okruženje i sakriti svoje prave identitete.

Grupa vampira pokušava se uklopiti nakon što Guillermo (Harvey Guillén) govori kako su nemarni oko načina skrivanja činjenice da su vampiri. Vidimo ih kako nadljudskom brzinom prolaze kroz trgovački centar, pretvaraju se u šišmiše na otvorenom i kako Nandor (Kayvan Novak) otkriva kako živi u susjedstvu od 1892., što na kraju pokušava pretvoriti u šalu.

Istovremeno Nadja (Natasia Demetriou) i Colin Robinson (Mark Proksch) imaju svoje načine kako se uklopiti. Colin je jedini koji je relativno normalan u toj ekipi, a sada ga vidimo na koji način pokušava pomoći zajednici: seksualnom edukacijom. S druge strane je Nadja, koja pršti energijom te pokušava upoznati ljude na svoj specifičan način.

Jedna od glavnih tema nove sezone bit će je li Guillermo napokon postao vampir, što mu je bio san otkako smo ga upoznali. Nakon što ga "njegovi" vampiri nisu htjeli pretvoriti u jednog on je preuzeo stvari u svoje ruke, ali se ne čini kako ima tipične vrline vampira. Ostaje nam vidjeti je li ostao čovjek, postao vampir ili su njegovi Van Helsing geni od njega stvorili neku kombinaciju.

Što će nam sve donijeti peta sezona doznat ćemo već 13. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala