Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joaquin Phoenix spreman je pokoriti svijet u najavi filma Napoleon
Objavljen je prvi trailer za povijesni epski film "Napoleon" redatelja Ridleyja Scotta

Joaquin Phoenix spreman je pokoriti svijet u najavi filma "Napoleon"

Sony i Apple su objavili prvi službeni trailer za Napoleon, dugo iščekivani projekt iz snova legendarnog redatelja Ridleyja Scotta, u kojem je glavnu ulogu preuzeo Joaquin Phoenix. Phoenix se nalazi u ulozi francuskog osvajača Napoleona Bonapartea, a film bi trebao biti pravi epski spektakl.

Trailer za film pokazuje nam Napoleona kroz godine, kako dolazi do pozicije moći i pred njim se nalaze epske bitke. Napoleon izjavljuje kako je određen za velike stvari, ali oni na vlasti ga vide kao oružje pa on odlučuje stvari uzeti u svoje ruke i uzeti francuski tron za sebe.

Službeni sinopsis otkriva:

Napoleon je epski akcijski spektakl koji donosi šarolik uspon i pad kultnog francuskog cara Napoleona Bonapartea, kojeg glumi dobitnik Oskara Joaquin Phoenix. Napravljen u zadivljujućem epskom stilu legendarnog redatelja Ridleyja Scotta, film prikazuje Bonaparteovo neumorno putovanje do moći kroz prizmu njegove ovisničke i nestabilne veze s njegovom jedinom pravom ljubavlju Joséphine, prikazujući njegove vizionarske vojničke i političke taktike u najdinamičnijim praktičnim bitkama ikad snimljenim.

Nominirana za Oskara Vanessa Kirby naći će se u ulozi carice Joséphine, Napoleonove supruge. U filmu također glume Rupert Everett i Ian McNeice, u još nepoznatim ulogama.

Film je originalno trebao izaći isključivo na Apple TV+ streaming platformi, ali su ipak postigli dogovor sa Sonyjem da film prvo izađe u kinima diljem svijeta. Izlazak filma očekuje se 22. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala