Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Garner se vraća kao Elektra!
U trećem filmu o Deadpoolu Jennifer Garner reprizirat će svoju ulogu iz filma "Daredevil"

Jennifer Garner se vraća kao Elektra!

Marvelovom filmskom svijetu uskoro će se pridružiti Jennifer Garner! Glumica će reprizirati svoju ulogu Elektre u nadolazećem trećem filmu o Deadpoolu! Prema nekim izvorima Garner bi trebala imati veliku ulogu u novom filmu, koji se trenutno nalazi u produkciji, a u kojem naslovnu ulogu ponovno ima Ryan Reynolds.

Garner nije jedino poznato lice koje bi se trebalo pojaviti u filmu Deadpool 3 jer će i Hugh Jackman ponovno uskočiti u ulogu junaka Wolverina, u kojoj će se naći prvi put nakon 2017. godine i filma Logan.

Činjenica da se ova dva lika pridružuju Deadpoolu moglo bi značiti ono o čemu se već neko vrijeme nagađa: Deadpool 3 mogao bi nam donijeti novi multiverzum sa superjunacima iz raznih dimenzija koji će se udružiti u ovom filmu.

Prošlo je skoro dvadeset godina otkako smo Garner posljednji put gledali u ulozi Elektre, ubojice koja barata sa sai-mačevima, a stvorena je za Marvelove stripove kako bi bila ljubavni interes Mattu Murdocku/Daredevilu, prije no što je i sama postala svojevrsna verzija Daredevila. Prvi se put u toj ulozi pojavila 2003. u filmu Daredevil, s Benom Affleckom u naslovnoj ulozi, a dvije godine kasnije dobila je i svoj samostalan film. Iako film Elektra nije polučio neki poseban uspjeh, ipak je ostao zapamćen kao jedan od rijetkih stripovskih filmova sa ženskim glavnim likom početkom 2000-ih.

Treći Deadpool nalazi se u produkciji, a redateljsku palicu drži Shawn Levy. Film bi se u kinima trebao naći 4. svibnja 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala