Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 7.7.
Večeras nas na malim ekranima čekaju zanimljivi filmski naslovi te napete i zabavne serije

TV Preporuke dana - Petak 7.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7. srpnja.

SERIJE

Plava krv, DOMA u 20h
Teški zločini, terorističke prijetnje, obiteljske tajne i ljubavne drame pojavit će se već u prvim epizodama serije, a Reaganovi će otkriti duboko ukorijenjenu korupciju unutar policijskih redova zbog kojeg bi moglo patiti povjerenje u instituciju. Danny i Baez istražuju niz pljački usmjerenih na luksuzne satove, a Frank je prisiljen ponovno otvoriti slučaj u kojemu je upleteni policajac oslobođen optužbi. Nova sezona istražuje nove dubine odnosa među likovima, a nevjerojatna napetost i emocije prikovat će vas za male ekrane.

Dvostruki život, Nova TV u 21:50h
Guzide ima veliku potporu od Sezaija. Među onima koji ulažu veliki trud da je spase nalazi se i posve neočekivana osoba. Za Ojlum, koja nakon vrlo emocionalnog trenutka s Tolgom pokušava ovladati svojim osjećajima, sve postaje još kompliciranije. Nakon svega toga, Ojlum je zbog trenutka neopreznosti suočena s opasnošću da će istina o njoj izaći na vidjelo.

Oslobođen, HRT 2 u 22:45h
U prvoj sezoni norveške kriminalističke serije u središtu je Aksel Nilsen osuđen prije 20 godina za ubojstvo 18-godišnje bivše djevojke Karine Hansteen. Iako je isprva osuđen za ubojstvo, naknadno je oslobođen na temelju ključnog iskaza svjedokinje, svoje prijateljice iz djetinjstva, Tonje Sandvik. Stigmatiziran, odlučio je napustiti rodni gradić Lifjord u Norveškoj i graditi karijeru u Aziji. Sa suprugom Angeline i sinom sada živi kao uspješan biznismen u Kuala Lumpuru. Vraća se u svoj rodni grad nakon 20 godina kako bi spasio lokalnu tvrtku, ali uviđa kako prošlost nije zaboravljena.

FILMOVI

Sestre, RTL u 22:10h
Sestre Jane i Maura nezadovoljne su činjenicom što su njihovi roditelji odlučili prodati obiteljsku kuću u kojoj su one provele djetinjstvo i srednjoškolske dane. Iako sada već odrasle žene, shvativši da se moraju oprostiti od svih nevjerojatnih uspomena koje ih uz kuću vežu, odlučuju pripremiti najluđi party koji u srednjoškolskim danima nikada nisu napravile.

Beatriz na večeri, HRT 1 u 23:10h
Na raskošnoj večeri u otmjenoj kući na brijegu razgovor između holističke iscjeliteljice tihoga glasa, Beatriz, i tvrdoglavog, sebičnog milijardera Douga Strutta eksplodira u žestoki sukob kultura. Dok se Doug hvali svojom agresivnom poslovnom strategijom, Beatriz ga sluša s nelagodom, ali kad se pohvali da je ustrijelio nosoroga u Africi, ona više nije u stanju držati jezik za zubima. Dok se oprečna stajališta sukobljavaju tijekom večere, Beatrizin potisnuti bijes izbije iz nje na način koji iznenadi čak i nju samu.

Zauvijek tvoj, Nova TV u 23:40h
Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu - fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth (Taylor Schilling) i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala