Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen posljednji film Kena Loacha
Objavljen je trailer za film "The Old Oak", posljednji film hvaljenog filmaša Kena Loacha

Predstavljen posljednji film Kena Loacha

StudioCanal je predstavio prvi službeni trailer za posljednji film Kena Loacha, koji najavljuje još jedan izvrstan film hvaljenog redatelja. Renomirani filmaš, prepoznatljiv po svom dubokoumnom i politički angažiranom stvaranju filmova, vraća se još jednom s novim filmom pod nazivom The Old Oak.

Loachov najnoviji film bavi se kompleksnostima rasnih tenzija, migracijama i moći zajedništva u suvremenoj Velikoj Britaniji. Ovaj film nam donosi isti društveni komentar s kojim se Loach bavi još od 1960-ih godina.

The Old Oak nam predstavlja TJ Ballantynea (Dave Turner), vlasnika dugovječnog lokala s financijskim poteškoćama. Kroz svoje poznanstvo s Yarom (Ebla Mari), izbjeglicom, TJ kreće na putovanje promjena kroz prijateljstvo, razumijevanje i empatiju. Oni zajedno navigiraju kroz izazovnu dinamiku podijeljenog društva, rasvjetljavajući značaj zajedništva i suosjećanja unatoč različitostima.

Službeni opis filma otkriva:

The Old Oak je posebno mjesto. Ne samo da je posljednji pub koji još radi, već je i jedino preostalo javno mjesto gdje se ljudi mogu susresti u nekoć bogatoj rudarskoj zajednici, koja je sada u problemima nakon 30 godina propadanja. TJ Ballantyne (Dave Turner), vlasnik, jedva drži The Old Oak od propasti, a sve dodatno komplicira dolazak sirijskih izbjeglica u selo. U neočekivanom prijateljstvu, TJ upoznaje znatiželjnu mladu Sirijku Yaru (Ebla Mari). Mogu li pronaći način da se dvije zajednice razumiju? Tako kreće duboko potresna drama o njihovim slabostima i nadama.

Loach je ovaj film radio s Paulom Lavertyjem, s kojim je surađivao na nagrađivanom filmu Ja, Daniel Blake, i Oprostite, mimoišli smo se.

Film The Old Oak bi se u kinima trebao naći 29. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala