Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Úrsula Corberó u novoj Netflixovoj seriji prema istinitoj priči El cuerpo en llamas
Španjolska serija u engleskom prijevodu "Burning Body" dobila je kratki trailer u kojem je otkriven datum premijere

Úrsula Corberó u novoj Netflixovoj seriji prema istinitoj priči "El cuerpo en llamas"

Foto: YouTube/Twitter

Jedna od omiljenih glumica španjolske hit serije Kuća od papira (La casa de papel) mnogima je svakako Úrsula Corberó, a na Netflix u rujnu stiže nova krimi dramska serija u kojoj se upravo ona nalazi u glavnoj ulozi.

Riječ je o španjolskoj seriji originalnog naziva El cuerpo en llamas, u engleskom prijevodu Burning Body, koja donosi kontroverznu istinitu priču o zločinu španjolske policije Guàrdia Urbana de Barcelona te koja je jučer predstavljena kratkim trailerom i datumom premijere za samo dva mjeseca.

Radnja nas vraća u svibanj 2017. godine kad je nađeno spaljeno tijelo u prtljažniku napuštenog automobila u akumulacijskom jezeru Foix u Barceloni, a istragom se pokaže da je riječ o Pedru Rodríguezu (José Manuel Poga), policajcu.

Nemili događaj odmah izazove veliki interes javnosti, a sve eskalira dodatnom istragom koja razotkrije mrežu toksičnih veza, prijevare, nasilja i seksualnih skandala u što su bili upleteni Pedro i dvoje policajaca, njegova partnerica Rosa Peral (Úrsula Corberó) i njezin bivši dečko Albert López (Quim Gutiérrez). Njih dvoje na kraju su krajem ožujka 2020. osuđeni za zločin izdaje te su dobili kaznu zatvora od 20, odnosno 25 godina.

Budući da je riječ o relativno nedavnom događaju u španjolskoj povijesti ova je serija jedna od najiščekivanijih na tom području, tim više što su glavne uloge pripale velikim tamošnjim zvijezdama. Slučaj je u siječnju prošle godine ponovno uzburkao javnost kad je objavljena dokumentarna serija od četiri epizode koja se bavila raznim pitanjima vezana uz nemile događaje tako da je Netflix vidio priliku da istinitu priču pretvori u fikciju za koju su scenarij napisali Carlos López, Laura Sarmiento Pallarés i Eduard Sola, a režiju svih epizoda serije odradio je Jorge Torregrossa. U ostalim ulogama su Eva Llorach, Raúl Prieto, Isak Férriz, Guiomar Caiado i Sergi Cervera.

El cuerpo en llamas na Netflix premijerno stiže 8. rujna sa svih osam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala