Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Greta Gerwig radi nove Kronike iz Narnije
Netflix planira napraviti novi filmski serijal temeljen na romanima C.S. Lewisa

Greta Gerwig radi nove "Kronike iz Narnije"

Foto: DepositPhotos

Iako se već neko vrijeme priča o tome kako bi Greta Gerwig mogla preuzeti redateljsku palicu novih filmskih adaptacija Kronika iz Narnije za Netflix, sada je ta vijest i službeno potvrđena. Hvaljena filmašica preuzet će redateljsku palicu za dva filma u novoj planiranoj franšizi.

Netflix ima velike planove oko nove adaptacije omiljenog književnog serijala C.S. Lewisa, koji će nas ponovno odvesti u magično kraljevstvo, koje će se ponovno otvoriti mladim ratnicima čistog srca, pripremajući se za rat koji će utjecati i na ljudski svijet.

Iako za sada nemamo detalje o tome kako Netflix planira napraviti ovu adaptaciju, sedam romana o pokušajima Bijele vještice da preuzme Narniju glavni je zaplet priče, dok djeca Pevensie pokušavaju otkriti koje je njihovo mjesto u novom svijetu. Njihov najveći saveznik je Aslan, veliki lav koji predstavlja najčišći oblik dobronamjernosti, hrabrosti i nesebičnosti.

Književni serijal Kronike iz Narnije do sada je dobio mnogobrojne televizijske, kazališne i filmske adaptacije, a posljednji puta kada smo imali priliku pratiti avanture braće i sestara Pevensie bilo je od 2005. do 2010. kada je izašla posljednja trilogija u franšizi. Andrew Adamson režirao je filmove Lav, vještica i ormar te Kraljević Kaspijan, dok je redateljsku palicu trećeg filma Plovidba broda Zorogaza preuzeo Michael Apted.

Netflix se tek nalazi u ranoj fazi razvoja novog projekta tako da za sada nisu otkriveni drugi detalji o produkciji te još nije poznato kada film novi filmovi mogli ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala