Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo službeni trailer najočekivanijeg filmskog spektakla: Dina: drugi dio
Drugi dio hit filma "Dina" u distribuciji Blitz filma u naša kina stiže početkom studenog

Predstavljamo službeni trailer najočekivanijeg filmskog spektakla: "Dina: drugi dio"

Objavljen je službeni trailer za najiščekivaniji kinematografski ep, nagrađivanog redatelja Denisa Villeneuvea, Dina: drugi dio, koji u kina stiže 2. studenog, u distribuciji Blitz filma. Svi znamo da se radi o nastavku filma Dina, studija Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures koji je dobitnik šest nagrada Oscar iz 2021. godine. Tada je prvi dio dominirao kinima i impresionirao gledatelje i kritiku te se ništa manje ne očekuje i od drugog dijela.

Ovaj ep na velikom platnu nastavlja adaptaciju bestsellera Franka Herberta s već poznatom, ali i novom zvjezdanom postavom. U drugom dijelu glume Timothée Chalamet, nominiran za nagradu Oscar, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, nominirani za nagradu Oscar, Austin Butler, nominiran za nagradu Oscar, Florence Pugh, Dave Bautista, dobitnik nagrade Oscar - Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, nominirana za nagradu Oscar Charlotte Rampling te oskarovac Javier Bardem.

Dina: drugi dio donosi nam istraživanje mitološkog putovanja Paula Atreidesa nakon ujedinjenja s Chani i Fremenima. Na svom ratnom putu osvete protiv neprijatelja koji su uništili njegovu obitelj, Paul Atreides se nađe suočen između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira koju samo on može predvidjeti.

Denis Villeneuve ponovno je okupio kreativni tim s kojim je radio na prvom dijelu, uključujući redatelja fotografije Greiga Frasera, nagrađenim za nagradu Oscar, montažera oscarovca Joea Walkera... Izvanrednu glazbu za film ponovno je skladao oscarovac Hans Zimmer.

Dina: drugi dio sniman je u Budimpešti, Abu Dhabiju, Jordanu i Italiji, a u distribuciji Blitz filma u kina dolazi 2. studenog ove godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala