Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ellie Kemper je na avanturi života u filmu Happiness for Beginners
Film se temelji na romanu Katherine Center, a Netflix je objavio i prvi službeni trailer

Ellie Kemper je na avanturi života u filmu "Happiness for Beginners"

Novi izazovi čekaju Ellie Kemper u šumi u prvoj najavi filma Happiness for Beginners. Netflixova nova romantična komedija donosi nam Kemper u ulozi Helen, nedavno razvedene žene koja odluči nešto promijeniti u svom životu i dodati malo opasnosti te odlazi na opaki trening preživljavanja u divljini.

Usred grupe neobičnih stranaca, uključujući i napornog bratovog najboljeg prijatelja Jakea (Luke Grimes), Helen se nada ponovno pronaći radost u svom životu i možda naučiti kako ponovno voljeti i to nekog potpuno neočekivanog.

Trailer nam predstavlja Helen, koja objašnjava zašto se točno nalazi na takozvanoj "avanturi života" - jer je rastavljena i treba izazov koji će ju mentalno resetirati. Njen pretjerano entuzijastičan brat Duncan (Alexander Koch) humoristično to naziva putovanjem za izviđače gdje će Helen zaraditi značke i naći prijatelje, ali je uvjeren kako će joj dobro ići. Njen tim nije baš najbolje pripremljen za dugačak Apalački planinarski put. Unatoč vrlo različitim karakterima, grupa se s vremenom zbliži, a Helen se na kraju nekako najviše poveže upravo s Jakeom.

Film se temelji na originalnom romanu Katherine Center, a redateljsku palicu drži Vicky Wright, koja je pomogla napraviti i scenarij. Uz Kemper i Grimesa, u filmu također glume Ben Cook, Esteban Benito, Nico Santos, Julia Shiplett, Blythe Danner, Shayvawn Webster i Gus Birney.

Film Happiness for Beginners će svoju premijeru imati 27. srpnja na Netflixu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala