Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sylvester Stallone iskreno o svojoj karijeri u prvom traileru za dokumentarac Sly
Filmska karijera dolazi uz visoku cijenu, iskren je

Sylvester Stallone iskreno o svojoj karijeri u prvom traileru za dokumentarac "Sly"

Foto: YouTube

Život i karijera legende Sylvestera Stallonea stižu pod povećalo u novom Netflixovom dokumentarnom filmu Sly (Sylvester Stallone Documentary) koji je neki dan predstavljen prvim trailerom.

Usponi i padovi u holivudskoj karijeri dugoj skoro 50 godina bit će prikazani u intimnom dokumentarcu, a već u najavi Stallone je iskren: „Žalim li za nečime? Oh da, bome se kajem zbog nekih stvari.“

U režiji Thoma Zimnyja (Springsteen on Broadway) ovog studenog na poznati streaming stiže priča o Stalloneu koji skoro 50 godina zabavlja milijune svojim kultnim likovima i franšizama, od Rockyja i Ramba do Plaćenika. Retrospektivni dokumentarac donosi intiman pogled na glumca, scenarista, redatelja i producenta koji je tri puta bio nominiran za prestižnu nagradu Oscar i njegovu inspirativnu životnu priču uz nevjerojatne, vječne likove kojima je udahnuo život. U prvoj kratkoj najavi Stallonea možemo čuti kako priča o svojim postignućima u karijeri i koliko su ga ona koštala. „Snimanje filmova dolazi uz visoku cijenu. Nemate vremena ni za što drugo“, realan je.

Iako se nije pojavio kao Rocky Balboa u najnovijem filmu iz franšize, Creed III, čini se kako je Stalloneova karijera bolja nego ikada: snimio je svoju prvu igranu seriju Tulsa King, uslijedio je reality emisija The Family Stallone, u kina ovog rujna stižu Plaćenici 4, a navodno će reprizirati svoju kultnu ulogu Gabea Walkera u rebootu Alpinista.

Sly još nema određen točan datum premijere na Netflixu, samo je poznato da stiže tijekom ovog studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala