Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


CBS radi animiranu seriju prema popularnoj igrici Among Us
Za scenarij je zadužen Owen Dennis, autor animirane avanture "Beskrajni vlak" Cartoon Networka

CBS radi animiranu seriju prema popularnoj igrici "Among Us"

Foto: YouTube/Twitter

CBS Studios rade na animiranog seriji Among Us, ekskluzivno prenosi Variety.

CBS Eye Animation Productions se udružio s nezavisnim game studijem Innersloth, koji stoji iza igrice Among Us, kako bi napravili seriju. Tvorac serije i izvršni producent na projektu bit će Owen Dennis (napravio je Beskrajni vlak za Cartoon Network i Max) koji ima općeniti ugovor sa CBS Studiosom.

Serija će se temeljiti prema poznatoj premisi igrice u kojoj su članove ekipe zamijenili izvanzemaljci kako bi unijeli pomutnju i napravili sabotažu te, posljedično, sve ubili. Cilj igre naći je uljeza iliti Impostora ili ćete postati žrtva. Igrica se pojavila još 2018., ali ogromnu popularnost stekla je dvije godine kasnije tijekom pandemije.

U listopadu te 2020. godine bila je na prvom mjestu na Google Playu u 66 zemalja i među top 100 u svakoj zemlji osim dvije, a prva je bila na iOS-u u 55 zemalja. Tijekom četvrtog kvartala te godine imala je skoro 500 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, preko 4 milijarde pregleda na YouTubeu i preko 1,22 milijarde pogledanih sesija na Twitchu.

Among Us su i narednih godina bili izrazito popularni pa su tako postali različite meme, a moguće je kupiti i različite igračke na tu temu te odjeću i obuću tako da je samo bilo pitanje vremena kad će doći ideja o filmu ili seriji. Zasad nijedna mreža ili streaming nisu vezani uz projekt, ali pregovori o tome navodno su već u tijeku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala