Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upoznajte novog Supermana!
Nova era za DC donosi nove glumce, James Gunn odabrao je svojeg Supermana i Lois Lane

Upoznajte novog Supermana!

Stiže novi Čovjek od čelika! David Corenswet izabran za ulogu Supermana u filmu Jamesa Gunna Superman: Legacy. Glumac će glumiti najpoznatijeg svjetskog superheroja u nadolazećoj franšizi, vodeći DC Universe u novo poglavlje njegove povijesti.

Uz njega je i Rachel Brosnahan, zvijezda Čudesne gospođe Maisel, izabrana za ulogu Lois Lane, inteligentne novinarke iz Daily Planeta i Clarkove ljubavi. Dvojac će donijeti vlastiti glas likovima, dok glume u priči o Supermanu koji pronalazi svoje mjesto u svijetu u kojem su superheroji već etablirani.

O filmu Superman: Legacy znamo samo da bi trebao izaći u srpnju 2025. godine i da će donijeti Clarka koji pokušava uravnotežiti svoj život mladog novinara i moćnog kriptonskog ratnika.

Proces odabira glumaca privukao je dosta pažnje u proteklih nekoliko tjedana, a drugi kandidati za ulogu bili su Nicholas Hoult i Tom Brittney. Za ulogu Lois, Gunn je razmatrao Emmu Mackey i Phoebe Dyvenor prije nego što je odlučio angažirati Brosnahan. Sada kada je vodeći par uspostavljen, samo je pitanje vremena kada će se pronaći antagonist filma.

Supermana je prije glumio Henry Cavill u DC Extended Universe. Predstavljen u Čovjeku od čelika Zacka Snydera, Cavill je portretirao verziju Clarka Kenta koji je patio jer, bez obzira koliko se trudio, činilo se da njegovi postupci uzrokuju više problema nego što ih rješavaju. Cavillova iteracija slavnog heroja čak je neko vrijeme bila mrtva, nakon što se suočila sa Sudnjim danom tijekom vrhunske bitke Batman protiv Supermana: Zora pravde. Bilo bi potrebno više od godinu dana da ga Liga pravde oživi, a iako se više puta pojavljivao u franšizi, lik nikada nije mogao pronaći čvrsto tlo za svoj razvoj.

Osim što će režirati film Superman: Legacy, James Gunn trenutno je i supredsjednik DC Filmsa. Uz Petera Safrana, redatelj će sada biti izvršni direktor zadužen za nadgledanje svih projekata u izradi brenda. Legacy će biti dio prvog poglavlja sage koju planiraju Gunn i Safran. Nazvana "Bogovi i čudovišta", prva faza pripovijedanja također će uključivati filmove kao što su Batman: The Brave and the Bold i The Authority, koji su također namijenjeni za prikazivanje u kinima. S Davidom Corenswetom na čelu, budućnost DC-a izgleda svjetlije nego ikada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala