Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čekanje je pri kraju: konačno službeni trailer za Five Nights at Freddy's
Universal je nakon teasera objavio službeni trailer, horor u kina stiže nakon 8 godina planiranja

Čekanje je pri kraju: konačno službeni trailer za "Five Nights at Freddy's"

Foto: YouTube

Popularna horor video igrica oživjela je u novom, službenom traileru!

Nakon teasera koji je predstavio kako će otprilike film Five Nights at Freddy's izgledati, studio Universal jučer je objavio prvi službeni trailer koji donosi detalje o radnji, ali i još bolji pogled na ubojite igračke protiv kojih se glavni junak treba boriti.

Kao i istoimena franšiza igrica koje je osmislio Scott Cawthon, radnja horor filma prati problematičnog zaštitara Mikea Schmidta (Josh Hutcherson) koji prihvati posao u Freddy Fazbear's Pizzi u noćnoj smjeni, samo kako bi shvatio da će posao biti puno teži no što je mislio. Odnosno, bit će smrtonosan – tko preživi, pričat će.

Podsjetimo, Cawthon je još 2015. najavio ekranizaciju svojih video igrica i u ovih 8 godina projekt je naišao na razne prepreke od kreativnih nesuglasica do promjene studija. No, čini se kako će se čekanje isplatiti ako je suditi prema najavama, a čekati trebamo još samo do listopada kad film stiže u kina. Horor je režirala Emma Tammi koja je radila na scenariju s Cawthonom i Sethom Cuddebackom, a uz Hutchersona glume Matthew Lillard, Mary Stuart Masterson, Elizabeth Lail, Piper Rubio i Kat Conner Sterling.

Premijera horora Five Nights at Freddy's zasad je planirana za 27. listopada ove godine u kinima i na streaming servisu Peacock, taman za popularnu američku Noć vještica.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala