Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obavijest za sve istraživače!
Doživi posljednji nastavak "Indiane Jonesa" na najvećem platnu u Hrvatskoj na IMAX fan eventu

Obavijest za sve istraživače!

Dođi na fan event filma Indiana Jones i artefakt sudbine 28.6. i postani istraživač na jedan dan! Studio Disney predstavlja posljednju pustolovinu Harrisona Forda kao Indiana Jonesa koju moraš doživjeti na najvećem mogućem platnu - a u Hrvatskoj je to upravo CineStar Arena IMAX u kojem će te čekati izložba artefakata iz filma. Hoćeš li ih sve prepoznati?

Indiana Jones i artefakt sudbine igra u kinima diljem Hrvatske pretpremijerno od 28.6. u distribuciji Blitz filma, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online.

Godina je 1969. i Indiana Jones je spreman odustati. Proveo je više od desetljeća kao predavač na njujorškom Hunter Collegeu i sada se ovaj cijenjeni profesor arheologije sprema povući u svoj skromni stan u kojem živi sam. Stvari se mijenjaju nakon iznenadnog posjeta njegovog otuđenog kumčeta Helene Shaw (Phoebe Waller-Bridge), koja traži rijedak artefakt koji je njezin otac povjerio Indyju godinama ranije - zloglasni Arhimedov brojčanik, uređaj koji navodno ima moć lociranja pukotina u vremenu.

Helena je u stvari uspješna prevarantica koja ukrade brojčanik i brzo odlazi iz zemlje kako bi prodala artefakt onome tko ponudi najviše. Indy nema izbora nego krenuti za njom, skida prašinu sa svog fedora šešira i kožne jakne i kreće u posljednju pustolovinu. U međuvremenu, Indyjev stari neprijatelj, Jürgen Voller, bivši nacist koji sada radi kao fizičar u američkom svemirskom programu, ima svoje planove s brojčanikom koji su toliko strašni da bi mogli promijeniti tijek svjetske povijesti.

Uz Harrisona Forda glume Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Karen Allen, John Rhys-Davies, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters, Ethann Isidore i Mads Mikkelsen.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala