Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amber Heard predstavila svoj novi film, psihološki triler In the Fire
Njezin povratnički film premijeru je imao na 69. Taormina Film Festivalu

Amber Heard predstavila svoj novi film, psihološki triler "In the Fire"

Foto: Depositphotos

Na 69. Taormina Film Festivalu na Siliciji premijerno je predstavljen paranormalni psihološki triler In the Fire kojim se na velike ekrane vraća Amber Heard nakon dva medijski vrlo popraćena suđenja koja je imala protiv bivšeg supruga Johnnyja Deppa.

Heard je na premijeri dočekana s oduševljenjem uz mnoštvo obožavatelja i paparazza koji su joj uputili riječi podrške. Producenti i organizatori Festivala bili su zabrinuti zbog potencijalnih demonstracija Deppovih obožavatelja te su osigurali dodatne zaštitare, ali atmosfera je na kraju ipak bila uobičajena za ovakvu premijeru. Podršku joj je dao i kolega iz novog filma, talijanski glumac Luca Calvani (Šifra U.N.C.L.E.).

Produkcija filma nekoliko je puta bila zaustavljena, bilo zbog prvog suđenja u Londonu 2020. godine ili zbog drugog u Virginiji dvije godine kasnije, zbog čega je Heard morala napustiti set. Glumica je presretna zbog podrške koju je imala tijekom snimanja te je zahvalila svojoj odličnoj ekipi, a film je opisala kao „meditaciju o gotovo nadnaravno snazi ljubavi ispričana kroz perspektivu snažne, neovisne ženu na prijelazu u 20. stoljeće“. Heard se tako nalazi u ulozi Grace, autsajderice iz New Yorka koja putuje u Južnu Amerika kako bi radila kao liječnica. Tamo nailazi na neprijateljski stav, bilo zbog drugačijeg krajolika, bilo zbog činjenice da je žena koja se bavi psihijatrijom samo nekoliko godina nakon što je Sigmund Freud objavio svoje prve knjige.

Grace je pozvana na udaljenu farmu kako bi pomogla dječaku (Lorenzo McGovern) za kojeg lokalci vjeruju da je opsjednut vragom, a njih predvodi karizmatični svećenik (Yari Gugliucci). Režiju potpisuje Conor Allyn koji vjeruje da će film biti veliki povratak za Heard.

Datum premijere globalne distribucije za In the Fire još nije poznat, a do kraja godine u kina će doći i nastavak Aquamana (Aquaman and the Lost Kingdom) u kojem Heard ponavlja ulogu iz prvog filma.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala