Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Slab start za novi film s Jennifer Lawrence, a The Flash nastavlja padati
Najgledaniji naslovi proteklog vikenda su animirani "Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet" i "Elementi"

Slab start za novi film s Jennifer Lawrence, a "The Flash" nastavlja padati

Foto: YouTube

Veliki problemi nastavljaju se za Flasha i studio Warner Bros., dok su animirani Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet i Pixarovi Elementi najviše privukli gledatelje u kina protekli vikend.

Reklamiran kao „jedan od najvećih filmova o superjunacima ikada“ od Flasha se puno očekivalo, ali nažalost već drugi vikend prikazivanja u Sjevernoj Americi pao je za ogromnih 73% što je puno više od dosadašnjih neuspjeha DC-jevih naslova – Black Adam je u drugom vikendu pao za 59%, a nedavno Shazam! Bijes bogova za 69%. Oba filma gubitak su za studio, a na tom je putu sad i Flash koji sa sobom nosi budžet od preko 200 milijuna dolara, a trenutna zarada mu je 87 milijuna u Sjevernoj Americi i još 123 u ostatku svijeta. Kako će to utjecati na sljedeće DC naslove saznat ćemo uskoro jer Blue Beetle u kina stiže 18. kolovoza, a Jason Momoa kao Aquaman u nastavku Aquaman and the Lost Kingdom krajem godine, 20. prosinca.

Flash se tako smjestio na treće mjestu po zaradi u kinima, dok se na prvo mjesto uvjerljivo vratio Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet kojem je ovo četvrti tjedan prikazivanja (i vrlo je rijetko da se film vrati na prvo mjesto nakon toliko vremena) s moćnih 560 milijuna dolara ukupne zarade, a na drugom ga slijede Elementi s ukupno 121 milijun dolara što je manje od očekivanoga (ima najlošiji start u modernoj povijesti za studio Pixar, a imao je priličan budžet od 200 milijuna dolara). Na četvrtom mjestu našao se novi film s Jennifer Lawrence, komedija s oznakom R Cura za sve.

Cura za sve u Sjevernoj Americi startala je s 15 milijuna dolara što nije loša brojka za modernu komediju, ali stručnjaci su više očekivali od Sonyjeve komedije koja je imala priličan budžet za ovaj žanr od 45 milijuna dolara te sa sobom nosi jedno od najvećih imena u Hollywoodu. U ostatku svijeta zaradio je još samo 9,5 milijuna dolara sa 48 tržišta. U režiji Genea Stupnitskog radnja prati Lawrence u ulozi nesretne vozačice Ubera koja prihvati oglas da započne vezu s 19-godišnjakom (Andrew Barth Feldman) prije nego što on ode na fakultet.

Sve navedene filmove možete pogledati i u hrvatskim kinima s tim da se Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet prikazuje u originalnoj i sinkronizirano verziji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala