Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zach Galifianakis je Willy Wonka za plišane igračke u najavi filma The Beanie Bubble
Uz neprepoznatljivog Galifianakisa u filmu također glume Elizabeth Banks, Sarah Snook i Geraldine Viswanatahan

Zach Galifianakis je Willy Wonka za plišane igračke u najavi filma "The Beanie Bubble"

Apple TV+ je objavio trailer za svoj nadolazeći film The Beanie Bubble, koji donosi priču o prodavaču igračaka velikih očiju koji je vidio potencijal u dugoročnoj vrijednosti malih, plišanih igračaka koje će mu donijeti bogatstvo. Zach Galifianakis se nalazi u ulozi Tyja Warnera, tvorca kompanije Ty Inc., koja je ostala vodeći svjetski proizvođač plišanih igračaka.

Film The Beanie Bubble temelji se na knjizi The Great Beanie Baby Bubble: Mass Delusion and the Dark Side of Cute iz 2015. godine, koju je napisao Zac Bissonnette. Film donosi priču o Warneru i tri žene koje su mu pomogle stvoriti njegovo plišano carstvo.

Warner je imao ključnu ulogu u dizajniranju i marketingu igračaka Beanie Babies te je nakon inicijalnog uspjeha donio stratešku odluku da određene verzije igračaka prestane proizvoditi te izbaci limitirana izdanja kako bi povećao osjećaj raritetnosti te igračkama povećao vrijednost kao kolekcionarskim primjercima.

Kada su bili na vrhu zarade s Beanie Babies igračkama, tvrtka Ty Inc. je navodno zarađivala više od 700 milijuna dolara godišnje te Warneru donijela status milijardera.

Redateljsku palicu filma drže Kristin Gore i Damian Kulash, a u njemu također glume Elizabeth Banks, Sarah Snook i Geraldine Viswanathan.

Film The Beanie Bubble će u kina stići 21. srpnja, dok se na Apple TV+ platformi očekuje 28. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala