Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.6.
Odličan izbor serija i novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 23.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Grantchester, HTV 2 u 20:15 sati
Kad krštenje prekine čovjek koji tvrdi da je djetetov pravi otac, Will i Geordie nađu se u kompliciranom obiteljskom sukobu koji se čini povezan s ubojstvom vlasnice agencije za posvajanje Joan Beaumont. Oba para roditelja imaju razlog da ušutkaju Joan. Je li netko od njih odgovoran za njezinu smrt?

Soba ubojstava, HTV 2 u 21:05 sati
Nakon okrutnog ubojstva Nevillea Dupaynea, Adama Dalgliesha dočekuju nova ubojstva koja oponašaju prijašnja. Istragu komplicira njegova ljubav prema Emmi Lavenham.

Rebecka Martinsson, HTV 2 u 22:40 sati
U planinskom jezeru pronalaze tijelo mladog ronioca, ali neki se detalji ne poklapaju s uzrokom smrti. Istraga odvodi tužiteljicu Rebecku Martinsson i policijsku inspektoricu Anna-Mariju Mella u slabo naseljeno područje u kojem navodno obitava zlo.

FILMOVI

Društvena mreža, HTV 1 u 21:05 sati
Jedne jesenske večeri 2003. student Harvarda i kompjuterski programer Mark Zuckerberg sjeo je za svoje računalo i započeo raditi na novoj ideji. Ubrzo se ono što je započelo u njegovoj studentskoj sobi pretvori u globalnu društvenu mrežu, a naposljetku i u pravu revoluciju komunikacije.

Deset u pola, RTL u 22:20 sati
Kao i u ostatku svijeta, COVID-19 i u Sarajevu je zaustavio uobičajeni život ljudi. Na Baščaršiji vlasnici radnji pokušavaju preživjeti nakon zatvaranja, ali posla je sve manje. No iako je pandemija u punom jeku, zagrebačka gastro vlogerica Gordana stiže na Baščaršiju probati najbolje ćevape.

M.A.S.H., HTV 3 u 22:25 sati
Jedan od najpopularnijih ratnih filmova svih vremena bio je uvod u najvažnije desetljeće velikoga američkog redatelja Roberta Altmana, a s druge strane njegov je golemi uspjeh bio i povod za snimanje istoimene kultne TV serije.

Samo seks, Nova TV u 23:30 sati
Emma je zauzeta liječnica koja se dosjetila savršenog sporazuma. Ponudila je najboljem prijatelju Adamu odnos s jednim pravilom – samo seks. No kad se iz seksa razvije nešto više, hoće li njihovo prijateljstvo opstati?

Cure biraju, RTL u 0:25 sati
Mlada djevojka Anna već dugo ima plan da će, prema staroj irskoj tradiciji, svog dečka zaprositi u prijestupnoj godini - točno na datum 29. veljače. Međutim, kako se datum opasno približava, vremenska prognoza postaje sve gora pa je njezin put do Dublina postao upitan. Uz pomoć hotelijera, ona se upušta na odiseju kroz čitavu zemlju kako bi stigla na vrijeme zaprositi svog dečka.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala