Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 22.6.
Odlične serije i filmovi na današnji praznik

TV Preporuke dana – Četvrtak 22.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 22. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Pinkertoni, HTV 2 u 20:15 sati
Kate i Willa angažira japanski tragač za zlatom kako bi otkrili tko je ubio njegova poslovnog partnera nakon partije pokera. Slučaj je naoko jednostavan, ali dok Kate i Will razgovaraju s osumnjičenima, shvaćaju da njihove različite priče skrivaju mnogo složeniju istinu, pogotovo kad se otkrije da je mrtvac također bio lovac na ucjene.

Zlatni kavez, Nova TV u 20:20 sati
Unatoč Halis-aginim riječima koje su utjecale na Kazima, on je bio odlučan s cijelom obitelji vratiti se u Antep, njihov rodni grad. Međutim, Ferit nije mogao dopustiti da Sejran ode. Stoga je hrabro odlučio voditi Sejran sa sobom i pripremiti poseban plan koji će ujediniti cijelu obitelj.

Pun Mjesec, RTL u 21:15 sati
Ferit je uspješan, šarmantan, ali i zagonetan poslovni čovjek. Nazli je mlada, vrlo lijepa, ali i svojeglava djevojka iz skromne obitelji. Ferit i Nazli karakterno su vrlo različiti, a sudbina je htjela da se sretnu u Feritovoj kuhinji.

Dobra bitka, HTV 1 u 22:45 sati
Lucca završi na snimci pod naslovom Crnačko majčinstvo koja se proširi internetom. Snimka potakne rasprave u odvjetničkoj tvrtki Reddick & Boseman & Lockhart koja otkrije postojeće rasne predrasude i razlike u plaćama. Liz odlazi s Diane na sastanak skupine.

FILMOVI

7 dana straha, HTV 2 u 21:05 sati
Istinita priča iz 1976. godine kada su četvorica otmičara oteli zrakoplov Air Francea s 250 putnika i usmjerili ga na slijetanje u grad Entebbe u Ugandi, dok su zahtijevali oslobađanje desetina palestinskih i propalestinskih zatvorenika. Izrael je tada odgovorio vrlo riskantnom operacijom spašavanja talaca.

Počasni gost, HTV 2 u 22:50 sati
Veronicu, talentiranu mladu profesoricu glazbe u srednjoj školi, optuže za zloporabu položaja jer je navodno seksualno zlostavljala svoju učenicu. Njezin otac Jim zatraži da je uvjetno puste na slobodu, no ona to odbija jer smatra da zaslužuje biti kažnjena za nešto što je učinila u prošlosti.

Divljaci, RTL u 23:05 sati
Oskarovac Oliver Stone donosi nam ovaj akcijski triler koji se temelji na hit kriminalističkom romanu autora Dona Winslowa. Glumačka postava koju čine Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch i Demian Bichir će vas oduševiti.

Palm Springs, Nova TV u 2:40 sati (repriza od večeri ranije)
Neobična romantična komedija u kojoj se dvoje nepoznatih ljudi, gostiju na vjenčanju, nađe u beskonačnoj vremenskoj petlji. U glavnim ulogama su Andy Samberg i Cristin Milioti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala