Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlične prve reakcije na novu Nemoguću misiju Toma Cruisea
"Nemoguća misija: Odmazda prvi dio" u kina diljem svijeta stiže za tri tjedna

Odlične prve reakcije na novu "Nemoguću misiju" Toma Cruisea

Foto: YouTube/Twitter

Nova Nemoguća misija, Nemoguća misija: Odmazda prvi dio iliti Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, konačno je imala svoju svjetsku premijeru i to u Rimu gdje je apsolutno oduševila sve gledatelje.

Prikazivanja filma na gala svečanosti kasnilo je više od 90 minuta jer je Tom Cruise bio na navodno neodgodivom sastanku s talijanskim premijerom Giorgiom Melonijem pa je publika postala jako nestrpljiva, ali čim se Cruise s redateljem Christopherom McQuarriejem i većinom glumačke postave (Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Esai Morales, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis) konačno pojavio – uslijedio je veliki pljesak i premijera je krenula.

Posebna premijera bila je organizirana kad i Međunarodni filmski festival u Rimu, odnosno neovisnom festivalu Alice nella Città koji se održava paralelno s njim posvećenom mlađoj publici. Lokalni distributer filma je Eagle Pictures koji je u tamošnjem partnerstvu s Paramountom, a velika premijera održana je u Rimu jer je većina dugo očekivanog akcijskog filma snimljena baš u tom gradu.

Odmazda prvi dio nastavlja se na događaje iz Raspada sistema u kojem je Cruiseov Ethan Hunt sa svojom ekipom tajnih agenata spasio svijet od nuklearne apokalipse. Taj je film dosad rekorder po zaradi u franšizi s preko 800 milijuna dolara zarađenih diljem svijeta, a ako je suditi po prvim reakcijama na sedmi film on bi tu zaradu lako trebao premašiti. Glumačka ekipa nahvaljena je i zbog raznih impresivnih vratolomija koje su izvedene za film, s naglaskom na Cruiseovu najopasniju dosad kad je zaista vozio motor do samog ruba litice. Jedan od veterana franšize, Simon Pegg, otkrio je kako kroz svaki film odnos između Cruisea i redatelja napreduje na način da se neprestano izazivaju kako bi postigli što impresivniji rezultat.

Među reakcijama na film tu su Colliderova Perri Nemiroff koja je novi film prozvala „još jednim pobjednikom za franšizu“ te istaknula da mu je produkcijska vrijednost na vrhuncu, Screenrantov Joe Deckelmeier nahvalio je Hayley Atwell za koju je napisao da ukrade baš svaku scenu u kojoj se nađe, a Fandangov Erik Davis nazvao ga je „savršeno složenim akcijskim filmom koji vas ne predstavlja zabavljati“.

Nemoguća misija: Odmazda prvi dio u kina nam stiže 13. srpnja kad ćemo saznati može li prestići svog prethodnika po zaradi i popularnosti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala