Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi igrači spremni su na igru u najavi druge sezone serije Igra lignje
Popularna Netflixova serija dobila je prvi najavni teaser trailer, koji otkriva nove igrače druge sezone

Novi igrači spremni su na igru u najavi druge sezone serije "Igra lignje"

Otkako je serija Igra lignje postala globalni fenomen, obožavatelji vape za novostima o drugoj sezoni. Čekanju je konačno došao kraj jer je Netflix iskoristio svoj TUDUM događaj za obožavatelje kako bi predstavio prvi trailer za drugu sezonu, koja će donijeti niz novih likova dodanih zajedno s glumcima koji se vraćaju.

Kratki teaser prikazuje niz isječaka iz prve sezone showa, poput smrtonosne igre Crveno svjetlo, zeleno svjetlo i Utrke na staklenom mostu, koje su natjecatelji bili prisiljeni pokušati pobijediti kako bi zaradili enormnu novčanu nagradu. Trailer je također prikazao zvijezdu Squid Gamea, Seonga, kojeg glumi korejska ikona Lee Jung-jae, koji će se vratiti na čelo 2. sezone.

Za drugi dio igre se također vraćaju misteriozni maskirani Front Man, kojeg glumi Lee Byung-hun, osoba koja traži igrače, kojeg glumi Gong Yoo, te omiljeni natjecatelj Hwang kojeg glumi Wi Ha-jun.

Uz glumačku postavu koja se vraća, Netflix je također otkrio da će se u novoj sezoni njima pridružiti i niz novih glumaca. Među njima se nalaze korejski glumac i pjevač Yim Si-wan, kao i Kang Ha-neul, Park Sung-hoon i Yang Dong-geun. Iako detalji o njihovim likovima nisu otkriveni, sva četvorica se pojavljuju iznad gumba koji omogućuje igračima da glasaju o nastavku igre, tako da je moguće da svi glume natjecatelje - ili možda nešto zlokobnije.

Po izlasku 2021., serija je postala globalna senzacija, te je oborila brojne rekorde gledanosti na Netflixu. I dalje je najgledanija emisija platforme i prikupila je rekordnih 1,65 milijardi sati gledanja u samo 28 dana, nadmašivši prethodnog rekordera, seriju Bridgerton. Serija je dobila nevjerojatnih 14 nominacija za Primetime Emmy i postala je prva serija na stranom jeziku koja je nominirana za najbolju dramsku seriju.

Produkcija druge sezone tek je u pripremama tako da još nije poznato kada bi nove epizode mogle stići na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala