Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Linda Hamilton se pridružuje petoj sezoni serije Stranger Things
U finalnoj sezoni jednu od bitnijih uloga imat će i legendarna glumica Linda Hamilton

Linda Hamilton se pridružuje petoj sezoni serije "Stranger Things"

Linda Hamilton dolazi u Hawkins i ulazi u Upside Down u posljednjoj sezoni Stranger Things! Najavu je objavio njezin bivši kolega Arnold Schwarzenegger dok je Netflix slavio TUDUM, svoj godišnji događaj za obožavatelje u Brazilu. Dok se detalji o njezinu liku drže u tajnosti, s obzirom na njezin talent i status ikone iz 80-ih, Hamilton će vjerojatno igrati važnu ulogu u razvoju događaja 5. sezone.

Obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju petu i posljednju sezonu serije, pogotovo kako djeca odrastaju, a time i njihovi problemi, a uzbuđenje vidjeti Eleven i Vecna kako se sučeljavaju u posljednjoj iteraciji je ogromno. Zadnje što smo vidjeli grupu, svi su se borili protiv mračnih sila s različitih mjesta prije nego što su se okupili u posljednjim trenucima. Priča za sljedeću sezonu trebala bi krenuti od tog trenutka nadalje.

Braća Duffer ranije su otkrila da će se nadolazeća sezona uvelike razlikovati od četiri sezone koje smo vidjeli prije. Očito se mnogo toga promijenilo, vidjeli smo kako tim postaje sposobniji u suočavanju s Demogorcima i bijegu od Vecne, s druge strane vidimo nevjerojatan utjecaj koji prisutnost Upside Downa ima na sam Hawkings. Sa sezonom 5, sve će se to spojiti jer ćemo vidjeti Eleven i ekipu kako preuzimaju Vecnu i njegove podanike, posljednji put.

U prethodnoj sezoni serija se polako vraćala elementima koji su je činili posebnom u prvih nekoliko sezona. Kao rezultat toga, četvrta sezona doživjela je vrhunac gledanosti jer je serija prešla željenu granicu od milijardu sati gledanja. Will će se sigurno vratiti u središte pozornosti kao što je ranije najavljivao glumac Noah Schnapp, dok je Shawn Levy također rekao: "Mislim da nije bilo suhog oka u sobi," nakon što je čuo emocionalni tekst za posljednju priču.

Koja uloga čeka legendarnu Lindu Hamilton u finalnoj sezoni serije Stranger Things doznat ćemo kada prestane štrajk američkih scenarista i počne produkcija zadnje sezone. Kada bi to moglo biti za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala