Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Reality serija Squid Game: The Challenge najavljena prvim teaserom
Prvi kadrovi otkrivaju jezivu sličnost sa originalnom Netflixovom serijom "Igra lignje"

Reality serija "Squid Game: The Challenge" najavljena prvim teaserom

Prošle su gotovo dvije godine otkako je južnokorejska dramska serija Igra lignje osvojila svijet. Serija je postala instant hit, lansirajući glavne glumce u nove visine karijere i pripremajući naslov ne samo za drugu sezonu, već i za druge mogućnosti franšize.

Dok su mnogi od nas sretni gledajući smrtonosne igre koje se odigravaju iz udobnosti vlastitih domova, brojni obožavatelji natjecanja iz cijelog svijeta tjerali su Netflix da noćnu moru pretvori u stvarnost, a to je upravo ono što je platforma učinila kada je najavila reality natjecanje Squid Game: The Challenge, a danas donosimo prvi pogled.

Pripremajući kompleks za mučne događaje koji su pred nama, vidimo kako čuvari stavljaju svoje kapuljače i dovode stvari u red prije nego što natjecatelji stignu. Otkrivajući kako je sve izgrađeno od temelja, vidimo poznate dijelove iz serije kako se sastavljaju i čak ih unose u sobu na katu gdje će tragači za uzbuđenjem boraviti kada ne traže nagradu od 4,56 milijuna dolara.

Iako možemo očekivati da će svaka igra dobiti svoju stvarnu verziju, postoji samo jedna koja je ušla u teaser - Red Light, Green Light. Tako je, zastrašujuća divovska lutka započet će igre baš kao što je to činila u originalnoj seriji s početnom skupinom od 456 sudionika koji će svi dati sve od sebe da ostanu što je moguće mirniji na crvenom i bježe spašavajući svoje živote na zelenom. Ali iako će igre oslabiti konkurente kroz svaku utrku, to neće biti tako konačno kao ono s čime su se suočili oni iz Netflixove serije.

Reality serija ne donosi isti ulog na život ili smrt, je produkcija reality serije bila dosta zahtjevna za natjecatelje koji su bili u teškim uvjetima. Što se točno događalo tijekom snimanja vjerojatno ćemo doznati tek nakon studenog kada serija stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala