Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lawrence u provokativnoj komediji
Provokativna komedija s najgledanijim R-rated trailerom ikada, "Cura za sve" u svim kinima od 22. lipnja

Jennifer Lawrence u provokativnoj komediji

U sva kina 22. lipnja stiže film Cura za sve s Jennifer Lawrence u ulozi glavne glumice i producentice. Ime Jennifer Lawrence sinonim je za jednu od najuspješnijih, najcjenjenijih i najpopularnijih mladih ženskih glumica Hollywooda. Ulogom u trilogiji Igre gladi kao Katniss Everdeen zaludila je tinejdžerice diljem svijeta, a ulogom u romantičnom filmu U dobru i zlu osigurala Oscara za glavnu glumicu sa samo 22 godine. Filmovima Američki varalice, Joy, Don't Look Up i Causeway zacementirala svoj hollywoodski status fenomenalne glumice koja za svaki projekt potpuno oduševi u svakoj svojoj ulozi.

Finalni trailer filma prikazuje drsku i urnebesnu Maddie koja se zbog teške životne situacije (za koju je velikim dijelom i sama kriva) javlja na neobičan oglas kako bi sačuvala svoju kuću. Oglas su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera koji mu žele naći djevojku prije nego krene na fakultet. Uvjerena u svoju seksipilnost i lagano odrađen zadatak, Maddie će brzo shvatiti da neobičnog Percyja (Andrew Barth Feldman) nije baš tako jednostavno šarmirati...

Jennifer Lawrence, koja zadnjih nekoliko tjedana žari i pali po svjetskim portalima zbog svojih hrabrih i neobičnih modnih odabira na crvenom tepihu, već dugo ljudi hvale zbog njene prirodne nadarenosti za humor. Na londonskoj premijeri prošlog ponedjeljka, Lawrence je obukla je elegantnu Diorovu haljinu s prozirnim detaljima, a prema prvim dojmovima očita je fenomenalna kemija s njenim filmskim partnerom Andrewom Barthom Feldmanom, što je definitivno ključna stavka u komedijama.

Film Cura za sve prva je prava glavna uloga Jennifer Lawrence u jednoj komediji, a upravo je ona izjavila da ju je urnebesan scenarij doslovce natjerao iz trenutne gumačke pauze. Najavljuje se kao komedija za odrasle, što znači da će kod nas imati preporuku 15+, a prvi trailer filma postao je najgledaniji R-rated trailer u povijesti s preko 50 milijuna pregleda na svim platformama.

U kolikoj mjeri je film urnebesan, škakljiv, provokativan i vulgaran, moći ćete vidjeti jako brzo - od 22. 6. u svim domaćim kinima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala