Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 17.6.
Večeras vas na malim ekranima očekuje niz izvrsnih i zabavnih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Subota 17.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17. lipnja.

SERIJE

Osumnjičeni, RTL 2 u 19:25h
Tim preuzima nove identitete nakon uspona Samaritana. Stroj daje Reeseu broj Alija Hasana koji je izgradio komunikacijsku mrežu VHF televizijskih antena diljem New Yorka, a kojoj Samaritan ne može ući u trag. Ulična banda Bratstvo prisili Hasana da za nju uspostavi mrežu, no Hasan pokuša ubiti jednog vođu, a banda u znak osvete otme Hasanova sina.

Graham Norton i gosti, HRT 2 u 22:04h
Grahamu u goste dolaze: oskarovka Kate Winslet; glumac i pisac Sir Lenny Henry; slavna slastičarka Nadiya Hussain; vrhunski komičar i glumac Jack Whitehall; te pjevač i kantautor Olly Murs.

FILMOVI

Jumanji: Dobrodošli u džunglu, Nova TV u 20:15h
Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač, sportaš Fridge će postati pravi Einstein, popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor, a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu.

Crno ili bijelo, HRT 1 u 20:15h
Crno ili bijelo priča je o djedu kojem je na skrbi ostala njegova voljena unuka. Kad njezina baka po ocu uz pomoć svoga brata zatraži skrbništvo, djevojčica se nađe usred borbe između dvije obitelji koje ju vole. S najboljim namjerama obje obitelji bore se prema vlastitim uvjerenjima i uskoro se moraju suočiti sa svojim osjećajima o vjeri, opraštanju i razumijevanju.

Veliki Lebowski, HRT 3 u 20:16h
U vrijeme Zaljevskog rata u Los Angelesu živi zgubidan Jeff Lebowski (J. Bridges), strastveni zaljubljenik u kuglanje, ispijanje piva i pušenje trave, koji sebe oslovljava imenom Dude. Jedne mu večeri u stan banu dvojica provalnika tražeći da im vrati novac koji je njegova supruga potrošila. Kad im objasni da nema suprugu, provalnici mu uriniraju po omiljenom sagu i odu. Shvativši da su provalnici ustvari tražili Jeffreya Lebowskog (D. Huddleston), hendikepiranog bogataša koji uistinu ima rastrošnu suprugu, Dude odluči od njega tražiti novi tepih.

Birdman, Doma TV u 21:40h
Fantastična satira show business svijeta čiji je glavni junak Riggan Thomson, glumac kojeg svi već godinama gledaju isključivo kao superjunaka Birdmana zbog specifične trash uloge koju je jednom odigrao. Kako bi se napokon odlijepio od žutog ptičjeg kostima, posrnuli Riggan planira postaviti predstavu na Broadwayu. Za nju je sam napisao scenarij, njezin je redatelj te jedan od glumaca. No, put do ponovne slave sve je samo ne lak.

Millerovo raskrižje, HRT 3 u 22:34h
Radnja je smještena potkraj dvadesetih godina, a u središtu su priče dvije sukobljene mafijaške bande, irska i talijanska. Obje su dobro organizirane i vezane strogim patrijarhalnim pravilima i naopakom, ali čvrsto izraženom etikom. Obje bande imaju svoje šefove, svoju sivu eminenciju i vojsku. U njihovom svijetu nema žena, pa će pojava Verne (M. Gay Harden), koja će navesti jednog od glavnih aktera da ne igra po pravilima, dovesti do pomutnje i destabilizacije ustaljenog ritma.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala