Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tereza Kesovija i Petar Grašo zvijezde najnovije avanture studija Disney i Pixar
Upoznajte likove najnovije šarene avanture studija Disney i Pixar "Elementi"

Tereza Kesovija i Petar Grašo zvijezde najnovije avanture studija Disney i Pixar

Upoznajte likove najnovije šarene avanture studija Disney i Pixar Elementi u kojoj su Tereza Kesovija i Petar Grašo posudili glasove.

Elementi studija Disney i Pixar je novi originalni dugometražni animirani film smješten u Elementgradu, gdje stanovnici Vatre Vode, Zemlje i Zraka, žive zajedno. U priči se susreću Iskra, snalažljiva i vatrena mlada djevojka, koju prijateljstvo sa zabavnim i osjećajnim Valom koji pušta da ga život vodi u bilo kojem smjeru.

ISKRA je pametna dvadesetogodišnjakinja i pripadnica Vatre s odličnim smislom za humor, povremeno brzopleta. Ono što joj nedostaje glede strpljenja nadoknađuje svojom ljubavlju prema obitelji. Odlučna je dokazati se i preuzeti obiteljski posao kad njezin otac ode u mirovinu. Međutim, njezine planove neočekivano pomrsi Vodeni Val koji se prepušta tome kamo ga život odnese te je nagna da se preispita. Glas joj je posudila Tea Harčević.

VAL, Paško Vukasović, ne boji se pokazati svoje osjećaje – zapravo, teško ih je ne primijetiti. Pun empatije i suosjećanja, vrlo je pronicljiv i zna kako slušati. Blizak je sa svojom obitelji koja je živahna i uvijek spremna razgovarati o svojim osjećajima. ALAN je Valov šašavi stariji brat, a glas mu je posudio Petar Grašo.

ŽARKO je gromki element Vatre koji izgara od ponosa, a posuđuje mu glas Sven Medvešek. Vrlo je strastven glede svoje domovine, svoje kćeri Iskre i svoje trgovine „Ognjište“ koju je otvorio u Elementgradu. Njegova mala trgovina postala je omiljeno odredište pripadnika Vatre te Žarko jedva čeka da Iskra preuzme obiteljski biznis.

Stanovnici Vatrokvarta VATROSLAVI glas je posudila ni manje ni više nego Tereza Kesovija. Vatroslava je stalna gošća „Ognjišta“, glasna i vedra te uživa u dobacivanju peckavih opaski domaćinima.

PINO je iznureni birokrat koji je toliko prenatrpan poslom da se srastao sa svojim radnim stolom – doslovno. Duško Ćurlić je ovom Zemljanom elementu dao glas. Pino je sarkastičan, sporo se kreće i nimalo ne trpi budale.

LAHORKA je Zračni element – glasna je, razmetljiva i pahuljasto ružičasta čiji lik je utjelovila Iva Mihalić. Kao Valova šefica očekuje puno od svojih zaposlenika. Izvan ureda Lahorka je opsjednuti fan Windbreakersa, momčadi koja igra zračni nogomet na stadionu Cyclone.

ELEMENTI su od danas u kinima u distribuciji Blitza, a ulaznice možete osigurati na blagajnama ili putem web stranica kina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala