Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 16.6.
Večeras iz programa izdvajamo nove kriminalističke serije i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Petak 16.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16. lipnja.

SERIJE

Zlatni kavez, NOVA TV u 20:20h
Kada Ferit ponovno spomene da Halis-aga želi unuka kako bi isprovocirao Sejran, nastavljaju se prekinuti i skoro zaboravljeni sukobi. Jusufov dolazak u njihove živote uznemirio je Ferita, zbog čega bi mogle isploviti njegove potisnute emocije prema novoj supruzi. Sejraninog bivšeg dečka, stoga, poziva u svoje odaje i postavlja mu neočekivano pitanje.

Soba ubojstava, HRT 2 u 21:09h
Ekranizacija istoimenog kriminalističkog romana glasovite engleske autorice Phyllis Dorothy James. U muzeju obitelj Dupayne ubijen je član upravnog odbora, a okolnosti smrti podsjećaju na jedan od slučajeva izložen u Sobi ubojstava...

Rebecka Martinsson, HRT 2 u 22:43h
Tijelo mrtve mlade žene pronađeno je na ribarskom brodu u Torneträsku. Istraga o identitetu žene te razlogu zašto je ubijena dovodi policiju do sukoba s mjesnim rudarskim tvrtkama u vlasništvu stranih ulagača. Rebecki, koja se nedavno oporavila od živčanog sloma, ponudili su posao tužiteljice u Kiruni. Ali zbog svojih nekonvencionalnih metoda rada, ona brzo dolazi u sukob s nekima od kolega.

FILMOVI

Elitni ubojice, HRT 1 u 21:40h
Akcijski spektakl redatelja Garyja McKendryja nastao je prema romanu "The Feather Man" britanskog pustolova i pisca Sir Ranulpha Fiennesa. Knjiga je navodno inspirirana instinitim događajima. Godina je 1980. Profesionalni ubojice Danny Bryce (Jason Statham), Hunter (Robert De Niro), Davies (Dominic Purcell) i Meier (Aden Young) nalaze su u Meksiku na zadatku. Nenamjerno, Danny ubije metu, iako čovjeka nije planirao eliminirati ispred njegovog djeteta, te ranjen bježi s mjesta zločina. Potresen čitavom situacijom, Danny se odluči povući.

Tora! Tora! Tora!, HRT 3 u 22:15h
Pacifik, krajem 1941. Dok na službenoj razini između japanskih i američkih vlasti traju intenzivni pregovori o izbjegavanju sukoba, kadrovske promjene u japanskom Ministarstvu rata i mornarici navješćuju skoru objavu rata SAD-u. I doista, plan Admirala Yamamota (S. Yamamura) je iskoristiti situaciju političke neizvjesnosti i svom silom udariti na američku pacifičku luku Pearl Harbor, uništiti cijelu flotu i tako neprijatelju rano zadati potencijalno fatalan udarac.

Prisila na brak, RTL u 22:15h
Margaret (Sandra Bullock) je žena-zmaj, u izdavačkoj kući gdje radi kao šefica znana pod nadimkom Vještica. Andrew (Ryan Reynolds) je njezin pomoćnik koji trpi tiraniju strpljivo čekajući svoju priliku za napredovanje, koja se ukaže kad Kanađanki Margaret zbog nepoštivanja pravila bude uskraćena viza. Jedini način da ostane u Sjedinjenim Državama je udaja, pa Andrew nenadano postaje mladoženja. Dakako, riječ je o uzajamnoj ucjeni koja objema stranama može donijeti koristi, no i mnoštvo problema dokaže li se da je riječ o prijevari, u što sumnja agent imigracijskog ureda. Kako bi se upoznao, novopečeni će par otići na obiteljsko okupljanje Andrewove obitelji u gradić Sitka na Aljasci.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala