Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spremite se za ljubav u najavi kratkog filma Carl's Date
Kratki film "Carl's Date" temelji se na fantastičnom Pixarovom animiranom filmu "Nebesa" iz 2009. godine

Spremite se za ljubav u najavi kratkog filma "Carl's Date"

Jedan od najomiljenijih Pixarovih filmova dobit će nastavak priče u obliku kratkog filma. Film Nebesa izašao je 2009. godine i oduševio publiku, a ove ćemo godine, uz najnoviji Pixarov film Elemental, dobiti priliku vidjeti što se događa s Carlom u kratkom filmu Carl's Date.

Kratki je film predstavljen i trailerom, a donosi nam Carla (Ed Asner) i Duga (Bob Peterson), koji se vraćaju u najvećem izazovu do sada: pripremiti Carla za prvi spoj nakon Elliene smrti.

Ellie je imala veliku ulogu u filmu Nebesa, iako se njena smrt dogodi već u samom uvodu filma no njena prisutnost osjeti se kroz cijeli film jer se Carl bori s boli gubitka žene. Uvod u film Nebesa, koji prikazuje njihov odnos, jedan je najzapamćenijih i najtužnijih uvoda te nam predstavlja teme ljubavi i tuge s kojima se bavi film. Carl novu obitelj pronađe u Dugu i dobronamjernom dječaku Russellu (Jordan Nagai), a u novom kratkom filmu će namrgođeni, ali dragi udovac nastaviti otkrivati život nakon ljubavi.

Službeni opis kratkog filma otkriva:

Posjetitelji kino dvorana ulovit će Carla koji nevoljko pristaje otići na spoj s prijateljicom - iako nema pojma kako spojevi uopće funkcioniraju ovih dana. Uvijek spreman pomoći, Dug pokušava umiri Carlovu tremu pred izlazak i daje svoje prokušane savjete, koji funkcioniraju ako si pas.

Film Carl's Date prikazivat će se uz novi Pixarov film Elemental, koji s prikazivanjem kreće već 16. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala