Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Final Four Lige nacija na Novoj TV i GOL.hr-u
Hrvatska debitira na Final Fouru Lige nacija, sve utakmice i specijalne emisije na Novoj TV i GOL.hr-u

Final Four Lige nacija na Novoj TV i GOL.hr-u

Foto: Nova TV

Uzbudljiva završnica Lige nacija donosi nam četiri reprezentacije koje su se izborile za Final Four. Među njima je i Hrvatska, koja će prvi put sudjelovati na završnom turniru. Protivnik u polufinalu je Nizozemska, dok drugi polufinalni par čine Španjolska i Italija. Polufinalne utakmice igraju se 14. i 15. lipnja, a finale i utakmica za treće mjesto na programu su 18. lipnja. Sve utakmice gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i portalu GOL.hr.

Uz sami prijenos utakmica, Nova TV donosi i specijalne emisije koje će se emitirati neposredno prije i nakon samih utakmica. Voditelju u studiju - Vladi Bobanu, i stalnim komentatorima Nove TV Aljoši Vojnoviću i Robertu Jarniju pridružit će se i dva posebna pojačanja. Legende hrvatskog nogometa, ljudi besprijekornih biografija i iznimne elokventnosti - Slaven Bilić i Mario Stanić. Svojim stručnim zapažanjima i bogatim iskustvom nesumnjivo će zaintrigirati mnogobrojne nogometne zaljubljenike, ali i pružiti jednu sasvim novu percepciju i doživljaj praćenja turnira. Uz analize stručnih komentatora, emisija donosi i zanimljive reportaže i uključenja s terena odakle će se javljati Stipe Antonijević i Marko Šepat, dok će same utakmice komentirati Saša Lugonjić i Milan Stjelja.

''Gledatelji mogu očekivati još bogatiji sadržaj nego do sada. Osim reporterskih uradaka, kolege Stipe Antonijevića i mene, u kojima predstavljamo zemlje domaćine, nudimo i drugačiji studio. Osvježili smo i obogatili studio grafičkim novitetima i fenomenalnim četvercem stručnih sukomentatora predvođenih Slavenom Bilićem. Uz reportere na terenu, i vjerujem, fantastičnu podršku navijača, a očekuje se 20 tisuća Hrvata, neće izostati atraktivnih priča i kadrova iz Rotterdama'' , izjavio je Vlado Boban.

Hrvatska svoju prvu utakmicu igra protiv domaćina Nizozemske u Rotterdamu, 14. lipnja u 20.45 sati. Nakon izazovne grupne faze, u kojoj je Hrvatska prvi put u povijesti pobijedila Francusku, te čak dva put srušila Dansku, Vatreni su osigurali svoje mjesto na prestižnom završnom turniru. Utakmica donosi pravu poslasticu za navijače, jer će se suprotstaviti dvije tehnički iznimno jake momčadi, koje su kvalitetu prezentirale i na Svjetskom prvenstvu. U Kataru je obje reprezentacije zaustavio kasniji svjetski prvak Argentina. Nizozemce u četvrtfinalu, a našu reprezentaciju u polufinalu.

Nizozemska je nakon Mundijala promijenila izbornika, te je Louisa Van Gaala naslijedio Ronald Koeman. No, glavne igračke snage Oranja nisu se mijenjale. Obrana je predvođena sjajnim stoperskim tandemom De Ligt – Van Dijk, ritam veznom redu daje Barcelonin Frenkie de Jong, a prvo ime ofenzivne linije je Liverpoolov Cody Gakpo.

Bit će to pravi ispit za hrvatske reprezentativce, te još jedna prilika da pokažu svoju snagu i kvalitetu.

U drugom polufinalu u Enschedeu, 15. lipnja u 20.45 sati, sastaju se Španjolska i Italija. Dvije velike reprezentacije, koje su u 21. stoljeću osvajale i Svjetsko i Europsko prvenstvo, ali će na završnom turniru Lige nacija tražiti iskupljenje zbog neuspjeha vezanih za Katar. Talijani se tamo nisu ni plasirali, a Španjolci su ispali već u osmini finala od Maroka. Nakon polufinalnih okršaja, 18. lipnja, na rasporedu je finale i utakmica za treće mjesto. Finale će se igrati u Rotterdamu, a utakmica za treće mjesto u Enschedeu, pa se nadamo da Dalićevi izabranici neće morati mijenjati lokaciju u odnosu na polufinale.

Vatreni su pod vodstvom Zlatka Dalića već dokazali svoju kvalitetu osvojivši srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te broncu u Kataru. Final Four Lige nacija pruža im priliku da prvim, povijesnim zlatom ostave još jedan neizbrisivi trag u povijesti hrvatskog nogometa. Utakmice, kao i specijalne emisije ne propustite pratiti na Novoj TV i GOL.hr-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala